Arkadaşlar kazalı belalıkı bu fiyata bu kadar dolulukta satılıyor
ne bekliyorsunuzki
Printable View
Arkadaşlar kazalı belalıkı bu fiyata bu kadar dolulukta satılıyor
ne bekliyorsunuzki
06FAK vtı ( su vtec)
Sanırım 2005 yılıdı
Burtay Naldoken arkadasımız aracı kazalı sekılde aldı
Rengı yeşildi..
Araç Bar Honda da ön tarafı kesilerek
1.4 Hb den Çıkma olan Komple ön kupa geçirildi ve öyle toplandı.
Atmosferık kullandı daha sonra turbo yaptı
Cukurambar semtınde Sol on rotıl cıktı ve tekerı koptu vs vs..
daha sonra Aracın motoru kırık sekılde Serkan aldı topladı ve sattı ..
serkandan antepe gitti antepten bana geldi bende sıfırdan tekrar topladım ki atmosferik olarak gerçekten full durumda yolladım motor yürüyen gayet iyidi ki izmir yarışlarında güzel iş çıkarıyor şuan haberi geliyor hep
araç çiğdemhanımın aracıydı THY de hostes dogru.. uzun suren ugraslardan sonra kandırdım :) arac bendedır değişenı yok boyası Yıpranmış Biraz Ama kurtarmaya calıscam :) far stop hepsını amerıkadan kendı getırmış hatta ılk gordugumde dedım bunlar ney kaldımı bunlardan dye nıye oyle soyluyosun 2006 da yaptırdım hepsını amerıkadan getırdım :) filtre neysekı orjınalleri aldım :)
geçen gün bir kaç kişi gelmişti zaten hayrlı olsun umarım sizde daha güzel olacaktır eski yorgun halinden kurtulacaktır... :)
arkadaşlar temiz vti var mı sahibinden de önerebileceğiz...
acil aradaşlar ? vti temiz ...
db fena yaaa :) nezaman gazliyoz la kanki bugun inceledim. hatasiz... masallah
çağlar kardeşim temiz vti varmı önerebileceğin?
arkadaşlar temiz vti?
abi inan bende bulamadim en son sattigim aydin abiyi aradim dd yi geri alalim dedim yok dedi. ama suan bmw yi almamis olsaydim carbon vtece bakardim yani. araba guzel. ustundeki parcalar guzel. bos vtec parasina veriyo resmen. yada antalyada canli gordum emre kardesimin s plakali vti cok guzel abi..
Yarin itibari ile bi arac ile anlasicam kismetse
Yine hizlilardan:)
Ciddi alici olur ise kullanma kitapciklari kirmizi kod anahtari faturasi istepnesi ile piyasadaki ender kalan temizlikteki arabalardan olan aracimi satma dusuncesindeyim iyimi kotumu yapiyorum bilmiyorum:)
Tavan bagaj ici kaput ici boya yoktur
İlgilenen olursa pm yoluyla bana ulasabilir
şimdi birşey sormak istiyorum ben :D temiz vti'dan kasıt nedir ve düşünülen rakamlar neler acaba ?:S