fatih yaklaşma abicim
Printable View
fatih yaklaşma abicim
ben 2 gün önce gdip baktım resmen rezalet araba fatmagül olmuş :D içindeki bütün bakalitler vidayla tutturulmuş içinde kozmetik olarak temizlikten eser yok şanzuman vites arasında bi vurma yapıyo torpido kopucak gibi 7800 de kesiiye griyo yani gerekli dewrini doldurmuyo araba sibop ayarı istiyo istiyoda istiyo yani lastiklerin nerdeyse telleri çıkmış tavandaki macun patlamış artık :D umarım yeterince açıkılama yaptım
Sağolun arkadaşlar, yeterince açıklayıcı oldu yorumlar :)
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 85009667
BUNUN hakkında bilgisi olan varmı
sitenın belkıde en cok sorgulanan aracı ünvanı vardır herhalde
34yh154 plakalı full orjınal gri hb vti 96-98 model gördüm biraz önce şile yolunda üsküdar istikametinde küçüksu kavşağında..
siteden mi tanıyan bilen var mı?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96718245
güncel durumunu bilen varmı
ömer abi öncelikle arabamdan iyi bahsettiğin için teşekkür ederim ben aracı soran arkadaşlara gerekli açıklamayı yaptım ama arabaya fotolardan karar veriyolar iç kısmını gösteren fotoda direksiyon ve hairback foto makinasının flashı yandığı için biraz acık renk cıkmış ondan kusku duyuyolar sanırım halbuki torpido ve direksiyon aynı renk bir gram fark yok yani millet fotodan araba alıyo anlıyo arabanın ne olup olmadığı piyasa bu hale gelmiş:) saygılar