38 vt 012 kirmizi vtec evveliyatini bilen goren duyan catlayan :)) vs vs sayfalara baktim ama sorgulandimi bulamadim...
Printable View
38 vt 012 kirmizi vtec evveliyatini bilen goren duyan catlayan :)) vs vs sayfalara baktim ama sorgulandimi bulamadim...
bilinenler birazcık uçuyorlar ondan diğerlerine bakıyorum ben işin aslı..mesela cvc çok güzel ama fiyat uçuk yani..tamam araba yapılı falan ama hangimiz yaptığımıza herzaman parasal karşılık alabiliyoruz ki..göreceli bi kavram..max 26 düşünüyorum ben kendi adıma.. ama aldığımda da sorunlu olsun istemiyorum haliyle..tutupda motor açtırmiyim bide..
Sonuçta aradığın araç vti,illa ki iyi bir kontrol yaptırman gerekir bence ki ben öyle yaptım,***** zevk işi araçlar,he uğraşmıyormuyum yine uğraşıyorum sonuçta kaç yaşında araçlar.26 gibi düşünüyorum diyorsun Emre'nin aracı iyi duruyor,aynı şekilde Metin Abi'nin gri araçta öyle,Mustafa'ya(chare) pm at istersen görünce yazar 2 aracı da biliyordur o,bildiklerini de söyler zaten,sıkıntılı olan yerleri varsa araçların çözüm içinde yol gösterir ;)
teşekkür ederim..fakat şimdi ben burda konuşup kimseyi karşıma almak istemiyorum beni kimse yanlış anlamasın..:) ben bilenler nesi varsa söylesin ama tabiki kendim gösterip alıcam arabayı demek istiyorum..:) her aldığım araca uğraşıyorum..zaten uğraşınca zevkli oluyor fakat motor açılması gereken arabayı düşünmem ***** gri renk arabada sevmiyorum..kırmızı ve beyaz favorim fakat sıfır araba almadığım için seçeneğim yok:D 98 hb beyaz vti aracım vardı onuda çok aradım..izmirden buldum ve çoğu kimse bu aracın varlığını da bilmiyordu.. şansıma buldum..çok istiyordum nasip oldu..askerlik sebebiyle sattım keşke satmasaydım ama..şimdi yine arıyorum:)
:D teşekkür ederim kardeşim.. senin aldığın araç da çok güzel maşallah..ozaman niyetlenseydim kaçırmazdım..kısmet..:)
Arkadaşlar JF VTI ın içi ve dışı çok temizdir... Pistonlardan birinin değeri diğerlerinden biraz düşüktür...Yürüründe sıkıntı yaratmamaktadır... araç başında güzel bir fiyata verecem aracı...gelin, kullanın, aracı gösterin ondan sonra karar verin...burdan anladığım kadarıyla JF yi pert olarak görüyorsunuz, birde yakından görün öyle karar verin bence...
Cvc 'nin o fiyatı istemesinin tek sebebi boş arabaların o paralara satılması şahsi filikrim istediği parayı hakettiğidir ;)
gri sedan'ı far stop orjinal bırakıp basarsanız ondan güzeli yok ama öyle binende yok işte..
oyuncak araba gibi ledli stop takıyonuz:D
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 105976838
parayla satın alınabilecek en zevkli oyuncak satılıktaki ... Antalya'ya yakışır type-rlara bulaşır..bomboş arabalara çoluğa çocuğa 25lira verip 106lara üzülenlere ilaç gibi hazır araba...bakalım nereye satacak Metin usta ..
ilkerist senin gri çok başka ama kardeşim..carbonları var..:)
KDVTİ ..yok sizin aracınızı tenzih ederek konuştum ben beni yanlış anladınız.. :(
düşünürdüm fakat bana uymaz artık o çünkü araca bakan bi arkadaşla görüştüm durumu hakkında bana uymadı.. araca bişey demiyorum yanlış anlaşılmasın bana uymaz sadece..
karbon bozulursa parçalarını almak isterim:)