LAE satılmış herhalde ilanda yok...
Printable View
Çanakkaledeki vti bnde ılgılenıyorum arac ılk nete dustugu gunden beri,aracı sahıbı degıl babası kullandgını kmsını yanlş yazdgnı duzeltecegını on camında catlak oldugunu sag kapının degıstıgını dreksyon sımıdının yıprandıgını vs herşeyı tektek soyledı yanlz bu on kaput degısen muhabettınden bahsettım oda ksnlıkle ole bsey yok dyo,ıstedgn yere ustaya goster dyo yarın sabah gdp almayı dusunuyodum bu olup bitenleri arayıp arac sahıbıyle grstum senın aracın hakknda boyle boyle soylentı var gelen arkadas varmış arac resımlerdekı gbı dgl yazmış dedım oda arabaya 21000 tl teklıf ettı elım boş gtmıyım ver dedı bnde vermeyınce boyle konusuyo dedı.
21 :D iyi rakam
Ilani neden kaldirmis acaba keske bir de onu sorsaydin. Arkadaslar, durum ozetle soyle. Dedigim gibi uzun suren telefon trafiginin ardindan artik tum detaylari ogrendigimi dusundugum noktada ve de ilk sahibi olmalarinin verdigi guvenle kalktim isimden gucumden izin alip sabahin 04:00'unde sagnak yagmur ve karanlik hava kosullarinda 350 km yol teptim. Ilanda ne yaziliydi ve telefon edenlere ne soyleniyordu bunu herkes biliyor. Ama birkez de burada tekrar edelim, soyledikleri sey biz arabanin ilk sahibiyiz, 0km'den beri arac bizde, tum gecmisi bellidir dendi. Aracta sadece kaputta boya oldugunu ve de sag on kapinin kopek carpmasindan dolayi degistigini, bunun haricinde aracta baska kesinlikle boya vb olmadigi bu konuda cok titiz oldugumu ve oraya gittigimde boya makinesiyle bakacagimi telefonda onlarca kere soyledigimde bana her defasinda verdigi bilgilerin kesinlikle dogru oldugunu teyit etti. Ne var ki aracin sadece bagaj kapaginda, muhtemelen sofor kapisinda ve bir de tavaninda boya olmadigi ortaya cikti ki tavanin boyasi da zaten yanmis ve boyanmasi gerekiyor. Simdi soruyorum, bir aracin ilk sahibi olan kisi (babasi da oradaydi) nasil olur da cogu cekiclenmis, macunlanmis, (makine kimi yerde 400, kimi yerde 500 mikron ustu gosteriyor!) en az 8 parca boyanin 6sini unutuverir ya da hic haberi olmaz? Diyorlar ki biz bir sefer tamircimize biraktik, pasta cila yaptigini saniyorduk. 500 mikron uzeri cikan yerlerin pasta cila sonucu oldugunu dusunuyorlar, bunu yutacak kadar salak birisinin elinde 1500TL'lik profesyonel makina ile o saatte Gelibolu'da ne isi olabilir bunu hic dusunmuyorlar! Gercekler bu sekilde ortaya ciktiktan sonra da nezaketimizi hic bozmadigimiz halde bir bardak su dahi ikram etmeden 80 yasindaki babamla bizi Istanbul'a geldigimiz gibi geri gonderdiler. Iste hikaye ozetle bu, yorumlar artik size kalmis..
Yarın sabah almaya gdecektım aracı bgn ben kaldrttm netten aracı,aracı ben alacaktım taaki senın buraya yaptgn yorumdan sonra arayıp gelemıycegımı aracı almaktan vazgctgımı soyledım.
abı sanırım sen sadece aracta boya cıktıgı ıcın vazgectın? fıyat olrak son kaca bıraktılar pekı
fyatla alakalı bn bsey dyemem ayıp olur 26000 lraya gdp alınır numarasını verebılırm ısteyen olursa...
Arac alinmayacak kadar kotu bir arac degil. Ama soylenenlerle alakasi yok ve de bu durumda o paralara almak icin hicbir sebep yok. 8 parca boyanmis 1 parca degiseni olan ve tavani boyanmasi gereken 214.000km'deki bos bir VTI'ya kim o paralari verir bilmem ama o kisi ben olmam. Herseye ragmen taa oralara gittigim icin, yasadigim hayal kirikliginin da etkisiyle 21 teklif ettigim dogrudur (gerci simdi pismanim, iyi ki de olur dememisler) ancak fiyatta herhangi ciddi bir indirim yapmaya niyetleri yoktu. Araba bir yana, bana koyan sey bu kadar aptal yerine konmak, yaptigim dunya yol masrafiyla tabiri caizse paramla rezil olmus olmak ve gun gectikce guven duyulacak insanlarin sayisinin ne kadar azaldigini gormek. Ustelik bu kadar vicdansizlik olur mu, hic mi icleri sizlamadi acaba bizi bu kadar masrafa ve zahmete soktuktan sonra su bile ikram etmeden insanlari geri postaladiklarinda
Ben Geliboluluyum Gelibolu'daki aracı senelerdir orda görüyorum ve hırpalanmadan kullanıldığını gördüm kazasını belasına bişey diyemem orjinalliğine hasta oluyodum aracın.
Boya sıkıntı değilde iddalı konuşmak yanlış olmuş..
Ilandaki fotodan sol ön çamurluk vs belliydi zaten, alıcısı boyayı takmaz diye düşünmüşlerdir:)
Aynen, normalde yuzeysel boya cok sorun degil tabi ama cok fazla macun cekilmis yerler var, ozellikle de arka iki camurluk. Sag arka camurlugun eteginde macun ufaktan kabarip patlamis, arkasindan da pas cikmis. Ve dedigin gibi ilk sahibi olup da bunlardan haberdar degilmis gibi davranmak ve boya konusunda 27.500TL istenen stock bir arac icin pek tabi ki biraz takintili davranacagimi ve makineyle gelecegimi soyledigim halde iddiayla iki parca disinda boya olmadiginin soylenilmesi ve bosuna 700km yol yaptirilmasi neyle izah edilebilir bilemiyorum.
O araç 26000'e nasıl alınır olabilir,biraz daha fazlasını gözden çıkarana ben araç söyleyeyim,pm ile ulaşın...
Aracta boya olmasi bska bsey hic boya olmamisi bska bsey 25 26 binlarayi gzden ckartnca boyasi yeni motoru yeni yapilms arabayi almak bnce daha mantkli gldi su anda vti alacak olsam eski km vti ve tc vti mantkli dye dsnuyorum kndi fkrm herkesin dsncesine saygi duyuyorum.
Simdiki AS eski KM vti alici gozu ile inceledim.
Dileyen olursa pm yoluyla bilgi veririm.
Belirli ucret karsiligi :D deeermisim :D
Kimse bizim arabayi sormamış demekki müşterisi yok :) :)