bu aracı bılen warmı arkadaslar gecmısını ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 103377904
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91698479
1,4 is falan düşünenler için bence bu daha mantıklı. 15-16'a 1.4 alcağına 17'e alsan taklalı bile çıksa bari modelli vtece binersin![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Nesi iyi değil. Bi kere Vti a headers filtre egzost takıp T4 geçemezsin. T4 sadece yazılımla bile uçak olan araba. İçerisi daha doğru düzgün. Tıkırtısı yok. İlk sahipleri ve çoğu gazlamak için değil dolu olduğu için alan kişiler. VTI ın ilksahipleri direk tecavüz için aldılar Hondacı teyzeler dışında. Büyük kazası olması şansı daha az.
IN BOOST WE TRUST
Abicim her şey gecmek geçilmek değil bence
Sorunsuzluk az problem çıkarma yedek parçanın çok ve uygun olması
Yurt dışında Aftermarket ürünlerin fazlaca bulunması ve en önemlisi fiyatlarının
Uygun olması ayritetten alan kişilerin o kadar gazlamasina rağmen hala sağlam ve sorunsuzlardir
En basit ornegi 400 hp olan Turbo vti im akisleri su an kullandığım n/a set up da aynı ve hic bir sıkıntı problem cikarmadi
Bence bu arabaların tercih edilmesinin en büyük sebebi
Tabi fiyat göreceli herkese gore farklı yorumlanır
Ben 2005 senesinde 20 bin tl verdim aldım simdi hala fiyatları hemen hemen aynı
Bursadayken bi tarafi boyaliydi sag diye hatirliyorum.
Cok duzgun Masallah. Yeni motor yapilmisti piston vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Biz 106 gti ile gitmistik denemeler fln oldu guzelde yuruyordu boc.sesi fln muazzamdi.
Allah kaza bela vermesin kardesim, gule gule kullan.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
BOC Eski 07vy567 degılmı kanka ?
Aybek ten sonra Gencay aldı arabayı
Stock motra turbo yaptı
ozaman sıkıstırması yuksek pıstnlar vardı
Kırıldı makına
daha sonra dusuk sıkıstırma pıston taktı ama aracta daha once stoker kıt oldugu ıcın
ve stoker kıtın kendı pıstonlarını kullanılması ıcın blok yuzeyınden alınmıstı dusuk sıkıstırma pıston takılınca sıkıntı cıktı
daha sonra kalın conta ıle takıldı problem olmadı
Gencay arabayı stok hale cevırdı ve sattı
satıldıktan sonra motor yapıldımı bılmıyorum ama
Ank den gıderken 3 veya 4 parca boya vardı kasası duzgun vtı lardan
Araba yıllarca drag kovaladıktan sonra hala ok gıbı duruyor
acaba volvo ıle 3 sene drag kovalayıp 4. senekı halını merak edıyorum![]()
Kankacim cok gecmisini bilmiyorum sen daha iyi bilirsin
AL ek8,5 fenaaa yavrum. Piste geliosun aramiosun ama alacagin olsun![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
yanlış hatırlıyorsun dostum arabada değişen yok 4 parça boya var oda büyük bi ihtimalle sticker izlerinden sunroofun ön kısmında hafiften sticker izleri kalmış hatta tavanında falan boya yok bazı yerleri boyasızlıktan pembeleşmeye başlamışpastayla kurtarabildiğim kadar kurtarcam..gideri hala iyi şuan baskı %90larda hatta nasıl o kadar gidiyor bazen bende şaşıyorum
sese gelince boc vtec açmıyor adeta patlama yaşatıyor insana
İyi dileklerin için teşekkür ederim Allah sizlere çok daha iyilerini nasip eder inş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)