Piyasa yüksek,naptın,aldın mı araç?
Printable View
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 69579514
araç hakkında bilgisi olan var mı ?
EUR vtec
sıfır alınıp daha sonra komple kırmızıdan sılvertone s2000 rengıne boyanmıstır
zamanında drag kovalayıp Tr tarıhınde 11.000 rpm devır cevıren vtı lardan bırısıdır
3 sahıbını tanırım
ama daha sonra 3 el daha degıstırdı sanırım
su an ne durumda dıye sorarsan eskı halınden eser yok :)
18 - 19 lu rakamlara alıır bence
B20yse bursaya geldi izmire gitti kaza falan yaptı o arabadır emre abi
geçen ctesi bende ordaydım plaka vermeyeyim o 99 füme vtec çok iyi sahibide aracıyla çok alakalı biri eğer ki yj den bahsediyosanız eski sahibini tanırım 2009 2010 yıllarında kendisindeydi kasa olarak düzgündü 6 ay önce denk geldim ozamanda o düzgünlük devam ediyordu ama yanlış bilmiyosam motor yapıldı diye biliyorum
ilkerist alamadım henüz bakınıyorum hala..:)
Evladiyelik vtı arayanlar sıkı pazarlıkla kan vtı' ya bakamalı
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 29.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 101608259
Kozmetik olarak keşke ön-arka tampon çıtalı, farlar orj. kristal ve panjur orj. 98 logolu panjur olsaydı çok daha alımlı olurdu. En azından kendi açımdan :D
Rıdvan arkadaşımdır. Headers'ını ben satmıştım ona. Kendim için 2 tane sıfır megan racing getirtmiştim. Biri ona nasip oldu.
Çok düzgün, içi ve dışı ile nadide araçlardan.
Düşünene tavsiyemdir.
kan 83 vti her türlü kefilim aracın ilk sahibi bayandı ikinci sahibi çok az kullandı çok titiz bir abimizden rıdvan kardeşime geçti ilk sahibinden bugünne kadar garajda muhafaza edilmiştir. zaten bizim nasıl araç kullandığımızı çevremizdekiler bilir bütün bakımları yağ değişimi zamanında yapılıp karda kışta sürülmemiştir.. aracın içine bindiğinizde aracın içinde çıt çıkartmayan bir tane bakalit sesi gelmeyen benim bildiğim tek vti'dır.
yürüyeni ve motoruda efsane temizlikte bir araç bence satılcak araç değil imkan olsa koy garaja dursun harbiden evladiyelik bir vti artık hayırlısı ne diyelim...
bunları yazdığımı görünce kızacaksın kuzen ama dayanamadım böyle bir güzelliğin yanlış ellerde harap olmasını istemiyorum:rolleyes:
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 28.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 106745996
bu araç hakkında bilgi ve dusuncelerınızı beklıyorum.tşkler
http://www.techturkey.com/forum/otom...rmizi-vti.html
Siteden araç.
valla kuzen biliyosun sevmiyorum böyle met edilmesini aracın.alacak kişi gelip görsün daha iyi olur kanısındayım...burda roman yaz , bi görme hepsine bedel olur..zaten vti alcak kişide az çok sorup soruşturur anlar..inşallah değerini bilene nasip olur.bizde burdan çay çekirdek yapıp izleriz vidyolarını resimlerini...
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 107194283 bilen varmı nedir ne degıldir...