User Tag List

Sayfa 704/969 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
18400 sonuçtan 13.358 ile 13.376 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 lira biz vermemiştik. 30 lira yatırayım o zaman yarın hesaba numara ver.

şimdi öyle bişi diyorsunki biz sanki hiç bu arabaları bilmiyoruz. bu arabaların üretim tarihi 96-97-98 yani 16-17 senedir piyasada gezen gazlanılan arabalar bunlar.şu an sen 26 yaşındaysan o zaman 10 yaşındaydın. bugün piyasada hatasız diye gezen çoğu arabanın durumunu bilipte ağzımızı açmıyorsak kimsenin hayalini yıkmamak içindir. Benim soldan orta direğe kadar girmiş arabam bilmem kaçıncı sahibinde hala hatasız diye satılıyor bu piyasada.. vti arabasında kazasız kelimesini şase'ye kadar girmemiş olan arabalarda kullanıyorsanız türkiyede toplasan 30 tane filan belki çıkar. bildiğimiz kazasız anlamında kullanıyorsanız 5 tane zor çıkar.Çıkmayabilirde...

Normalde bu konuya yazmıyorum pek..gülüp geçiyorum yazılanlara. ama bu arabalar hakkında çok kesin konuşup insanları yönlendirmeyin.Çünkü gerçekten 16-17 sene bir arabanın yaşamında büyük bir süre.Çok iyi ustalar bile bu arabalara ekspertiz yaparken zorlanıyorlar.

Bu yazdıklarım 10 E plakalı vti için diildir yanlış anlamayın.onu almamamızın sebebi arabanın hoşumuza gitmemesiydi.
    fiyat tartışmak anlamsız abi 10 plaka için evet bursadan arkadaşlar falanda gitmiş görmüş kaporta kötüymüş komple boyalı diyince bn onu anlayamadım siz baktıgınızdamı komple boyalıydı ben komple boyattım onumu kastettiniz anlamadım
    kendi boyatma sebebimde zaten güneş yanıklarının olma nedeniydi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.Güleç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muratın arabası 2014 e kadar yatar çıktığında da çok canlar yakar maşallahı var arabasının piyasadaki çoğu arabayı bozar kaporta boya motor iç aksam yürür vs..
    Muratın farklı düşünceleri var abi askerden sonra

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat tartışmak anlamsız abi 10 plaka için evet bursadan arkadaşlar falanda gitmiş görmüş kaporta kötüymüş komple boyalı diyince bn onu anlayamadım siz baktıgınızdamı komple boyalıydı ben komple boyattım onumu kastettiniz anlamadım
    kendi boyatma sebebimde zaten güneş yanıklarının olma nedeniydi
    arabanın orjinal boyası eğer fabrikada yapılan boyada hata yoksa (ki hondanın lacivertlerinde sıkıntı yok. kırmızıda bir süre sıkıntı yaşandı) yanmaz. branda altında kalan bazı arabalarda boya nefes almazsa sıkıntı yaşanabilir.mesela ben araçlarımı hiç kapalı garaja koymam yaz kış sokakta dururlar.benim arabalarımda boyanan yerler hariç orjinal fabrika boyalarında hiç güneş yanığı olmadı.ama sonradan boyanan parçalarda vernik atması yada güneş yanığı tabir edilen olayı bende yaşadım.Bu bilgiyi çok çok iyi bir boyacıdan teyit ettirebilirsin.Ama böyle eski usta tabir edilen adamlardan olmasın,boya firmalarının eğitimlerine filan katılan bilgili biri olsun. senin arabayı açıkçası yorgun görüntüsünden dolayı almadık.ama sen elini yüzünü düzeltmiş olabilirsin.uğraşmak istemedik açıkçası hazır araba lazımdı o zaman.hayırlısı olsun
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın orjinal boyası eğer fabrikada yapılan boyada hata yoksa (ki hondanın lacivertlerinde sıkıntı yok. kırmızıda bir süre sıkıntı yaşandı) yanmaz. branda altında kalan bazı arabalarda boya nefes almazsa sıkıntı yaşanabilir.mesela ben araçlarımı hiç kapalı garaja koymam yaz kış sokakta dururlar.benim arabalarımda boyanan yerler hariç orjinal fabrika boyalarında hiç güneş yanığı olmadı.ama sonradan boyanan parçalarda vernik atması yada güneş yanığı tabir edilen olayı bende yaşadım.Bu bilgiyi çok çok iyi bir boyacıdan teyit ettirebilirsin.Ama böyle eski usta tabir edilen adamlardan olmasın,boya firmalarının eğitimlerine filan katılan bilgili biri olsun. senin arabayı açıkçası yorgun görüntüsünden dolayı almadık.ama sen elini yüzünü düzeltmiş olabilirsin.uğraşmak istemedik açıkçası hazır araba lazımdı o zaman.hayırlısı olsun
    dediklerine harfiyen katılıyorum abi brandanın boyayı bozabilecegi vs. kaporta durumu gerçekten kötüydü ona istinaden almadıgınızı bende düşündüm düzelttik çok şükür şimdilik keyifle biniyoruz teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadslar su muglada sıyah vtec wardı 22-23 lu rakamlara sarı folyo cekılıydı farlara o aracın durumunu-gecmısını bılen warmı acıl? ben 1 parca degısnlı bılıyodum ama yınede net bılgı lazım. şuan nettekı 25.750 olan arac ?

edit: bu arac : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16871930/detay

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değişen yoktu kanka onda ben de öyle hatırlıyorum czt yi almadan önce aramıştım arkadaşı sonra satıldı zaten. motoru ufak duman atıyo sibop lastikleri değişmesi gerekiyo demişti zaten siteden aradığımı söylemiştim sağolsun herşeyini söylemişti çok iyi bi insandı burayada görürse yazar
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTECizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın eski sahibi bu foruma üye + güzel araba

İzmirdeki KUP plakaydı. burdayken kazasızdı ama çok bakımsız duruyodu. çitalr filan yoktu vs... Antalyaya ucuza gitti. Orda mermi gibi yapıldı fakatt::: Otobanda buna arkadan Bora patlatmış, bu da etkiyle bariyerlere patlamış. Pertten kurtarmışlar. Diri gibi duruyo. Sadece duruyo ama...

Bu araç alınır...
    abi sen baya takip etmişin vtec piyasasını
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

BarışArdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 10e ıcın konsutum abı,sen onun ıcın bahsetmeydsen sorun yok
    bende 10senedır vtı takıp edıyorum ama senın yas ıtıbarı ıle tabıkı daha fazla arac tanıyo olabılırsın sozum yok.

manyakmsn la 30 lıra verılırmı
    ama gecen yaz sonu işte 32 ve 29a satılan aaraclar var malesef
    bnm orda demek ıstedıgım aırbag acmıs kapanmıs aracları 23-24ten gıdenlerı oluyorken o arac ıcın 30 normaldır anlamnda soyledım.

yoksa sen bnm butun hondaları kaca alıdıgımı bılıyosun zaten
    mezarcı spec

ibrahimefeoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişen yoktu kanka onda ben de öyle hatırlıyorum czt yi almadan önce aramıştım arkadaşı sonra satıldı zaten. motoru ufak duman atıyo sibop lastikleri değişmesi gerekiyo demişti zaten siteden aradığımı söylemiştim sağolsun herşeyini söylemişti çok iyi bi insandı burayada görürse yazar
    Evet benim eski arabam değişen yok arabada alan arkadaş servise soktu,motor değerleri ölçüldü herşeyi güzel çıktı ve aldı gitti ama araba içiyle,dışıyla güzeldir hayırlısı olsun.....

Emre Akçay
    Misafir
    iesimle takas teklifi yaptı bilgisi olanlar yazabilirlermi ciddi ciddi düşünüyorum takası
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler ilandaki araçlar dışında değişensiz bildiğiniz araç varmı satılık eş'e dosta gidicek türden ?
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

vti burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler ilandaki araçlar dışında değişensiz bildiğiniz araç varmı satılık eş'e dosta gidicek türden ?
    kardeşim vti mıı istiyosun bende 97 var alındıgı günden beri yetkili servis bakımlı yani 16 seneden beri annaneden vti..

Ertuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadslar su muglada sıyah vtec wardı 22-23 lu rakamlara sarı folyo cekılıydı farlara o aracın durumunu-gecmısını bılen warmı acıl? ben 1 parca degısnlı bılıyodum ama yınede net bılgı lazım. şuan nettekı 25.750 olan arac ?

edit: bu arac : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16871930/detay

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009dan beri günlük takipteyim. Ne arabalar gördüm ben + 2003te ilk VTEC sesini duydum. Sen düşün bendeki hastalıgı...
    8 yaşından beri he
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vti burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim vti mıı istiyosun bende 97 var alındıgı günden beri yetkili servis bakımlı yani 16 seneden beri annaneden vti..

Tavsiye ederim
    .

kifanhom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 lira biz vermemiştik. 30 lira yatırayım o zaman yarın hesaba numara ver.

şimdi öyle bişi diyorsunki biz sanki hiç bu arabaları bilmiyoruz. bu arabaların üretim tarihi 96-97-98 yani 16-17 senedir piyasada gezen gazlanılan arabalar bunlar.şu an sen 26 yaşındaysan o zaman 10 yaşındaydın. bugün piyasada hatasız diye gezen çoğu arabanın durumunu bilipte ağzımızı açmıyorsak kimsenin hayalini yıkmamak içindir. Benim soldan orta direğe kadar girmiş arabam bilmem kaçıncı sahibinde hala hatasız diye satılıyor bu piyasada.. vti arabasında kazasız kelimesini şase'ye kadar girmemiş olan arabalarda kullanıyorsanız türkiyede toplasan 30 tane filan belki çıkar. bildiğimiz kazasız anlamında kullanıyorsanız 5 tane zor çıkar.Çıkmayabilirde...

Normalde bu konuya yazmıyorum pek..gülüp geçiyorum yazılanlara. ama bu arabalar hakkında çok kesin konuşup insanları yönlendirmeyin.Çünkü gerçekten 16-17 sene bir arabanın yaşamında büyük bir süre.Çok iyi ustalar bile bu arabalara ekspertiz yaparken zorlanıyorlar.

Bu yazdıklarım 10 E plakalı vti için diildir yanlış anlamayın.onu almamamızın sebebi arabanın hoşumuza gitmemesiydi.
    heyt yavrum yürü bakiim beee
    livin' on the edge

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iesimle takas teklifi yaptı bilgisi olanlar yazabilirlermi ciddi ciddi düşünüyorum takası
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false
    1 kere bizdeyken motor yapıldı,önden makyajlı zaten değişeni belli ? Benim taktıgım flitre duruyor halen benden sonra 3.4 el değiştirdi.Eski UT vti pm attım zaten
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 115371900
    Hacı sende ies mi vardı yaw :S

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen ölee... İzmirdeki ilk VTEC'ci Deli Keremin VTEC'lerini dinledim küçükken. 35 VT 877'ydi sanırsam 99model HB VTi'ı vardı... şimdi geçici olarak az görüyor kendisi... Ameliyat olup düzelcek inş. Gözlerinde problem var azcık. Düzelince neler yapcak o...

+++ dedigim gibi 2009dan beri takipteyim VTi piyasasını... Çogu aracı biliyorum
    ben senı hıc hatırlamıyorum dogrusu? babanın vtımı vardı?
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)