99 larda işte vites topuzu daha toplu şekilde
birde kapı döşemeleri ilginç bir kumaştan
Bu siyah olan zamaninda icinde kirmizi koltuk olan degilmi bursadaki
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
''Bizim 99 larda yazmıyordu'' demişssiniz de bir sizin arabanız mı boncuktu da sizinkini baz alıcaz anlamadım..
kimse kimsenin arabasını boklamadı.olan neyse onu soyledik senınkınde vardır ne güzel . bizimkilerde yoktu bunun için araba kötülücek bu durum yok o kapak değişse ne olur ne değişmese ne olur.
kazalıdır diye bişey yazmadım. ben yazmaz dedim ve arkasındayım 99 ların kapaklarında yazmıyor. sen arkadaşlarımın 3 ünde yazıyor diyosun ben sahip olduğum araçlarda yazmıyordu diyorum.
Arkasinda veya onunde ben diyorumki 3 tane 99 var ucundede yaziyor bizmi caktik yaziyi yada ya kapagi begenmedim yazi cakalim veya kaza yaptik kapak aldik boyle bisey yok diyorum anlatmak istedigim bu kazasik kapak acmamis arabadan bahsediyorum
Arac plakalarini ver bindigin 99 larin bizde bakalim
Su kaniya varman mumkun degilmi 99 larin bazilarinda yaziyor bazilarinda yazmiyor olabilirmi ya da yazmayanlar kapak degistirmis olamazmi
.
Tuncer dekı kırmızıyı bız 2.sahıbınden aldık
06jb yı ılk sahıbınden almıstı 06ej dı plakası
onlarda boya dahı yoktu
kazada degısebılır dıye ben ornek verdım nıye bu kadar alındın abı anlamadım
benım arabam komple boyalı renk degısık 3 parca da degısen var![]()
ben takılmıyorum bu kadar :P
şimdi Honda Çiftkurtlardan yedek parçadaki arkadaşa baktırdım katalogda ne geçiyor diye,
orda da Honda Motor Co. yazılı kapak çıkıyor.
diyeceğim o ki yazması mümkün olmayan bir şey olsa dediğiniz gibi servisin elindeki resmi katalogta neden Honda Motor Co. yazılı kapak çıksın??
Olmayan biseyi niye kabulleneyim mertcan
Yazmayanlar orjinal yazanlar cakma diye bir gorusu savundunuz ama oyle bisi yok
Kapak yazisi cokta onemli degil ama altindakiler cok onemli![]()
.
o kanıya varmak mümkün ama mantıklımı özel sipariş değilki bunlar standart paket dış aksam hariç oda kanat,paçalık cart curt, senin gördüklerinde yazıyosa sanada hak veriyorum sende gördüğünü savunuyosun. biz orda gülüştük espri yaptık çakma ile ne alaksı var neyi çakma yazı yazmayanlar çin malı mı ?
06JB eskı plakası 06EJ 99 vti
06EU
06VIN
34VTH
34KM909
07 Sarı boyalı antalyada eskıden turboydu
bunlar benım bıldıgım dırek motorunu gordugum araçlar hıc bırınde yazmıyordu
bence ust kulburtor kapagına takılmayın
dırek kapak numarasına bakın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)