Yok abi 41 KK ile karışacak bir tarafı yok,şu an Sakarya'dan satılık olan 54 FC 693 plakalı aracın eski plakası 41 K...
Bunu araç ile ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum tabii ki araştıranlar ona göre bilgi alsınlar diye,araç öyledir böyledir diye birşey demiyorum,bir arkadaşım 1 hafta önce aradı beni ve bu araç için nediyorsun dedi,bende araştırma sırasında 41 K olduğunu öğrendim 4 kişi teyitledi,zamanı ve imkanı olan yine de gitsin baksın tabii araca...
Sorgulama disinda makara donmese iyi olcak bi sayfa ariyorum sorgudan cok muhabbet var
www.honda-tech.com
___Kan83 Vti___ ara hakında bilgi istiyorum yakın bi Abi'm için araç nasıldır sahibi zaten hatırladığım forumma üye olması lazım gecmise biraz baktım ama konuyla alakalı bi yazı bulamadım![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)