gözden kaçırmışım abi.gidip incelemek istiyordum bi ara.baya masrafı varmış demek ki
Printable View
Ek9'unda Maşallahı var sabahları işe giderken görüyorum çok özel bir araç. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Hiçbirinin bidahası yok zaten moruk yıllar önce üretimi durmuş sanırım :D:D
Biz seninle anlaşırız hemşo sıkıntı yok :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27515391/detay
varmı bilen sanırım izmirden alınmış araç
Bu araç soruldu mu daha önce? bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27844588/detay
yaw bu aracı bu siteden birinin kazalı aracıyla karıştırıyodular şahsen bende öyle biliyodum o değilmiş. bu bi ara ümraniyeden satılıktı sonradan bende hatırladım. önden ufak bi kazası var diğer yerler sağlam bi arkadaş alıcak baktırmış ( alınabilirmiş arkadaşın dediği bu ) :icon_tup:
Hb araç arayanlar,özellikle İst.'da olanlar daha önceki postlarda da yazıldığı gibi öncelikle Çağlar'ın aracı KA'ya bakmalılar bence...
Bu arada satılık kırmızı sedan sayımız 2 oldu arkadaşlar,arayanlar pm ile bana ulaşsınlar,iki aracında ilanı yoktur,temizdir,denilenler harici birşey çıkar ise de alıcı arkadaşın bütün yol vs. masrafları karşılanır...
Projelik sedan vti araniyor
Kirik yikik motor kasa iyi olsun yeter
Boyaya badanaya bakmiyorum
1-2 degisen citir kazalari olabilir
küçükçekmecedekine saldırın derim :)
edit: kendi aramızdada bayağı bi tartıştık işte 24 bin liraya projelik arabamı olur vesayre diye
şimdi alınacak araç sedan değil mi ? sedan motor kırık maalesef yok ama hhırpalanmış sedanlar var bence o kadar hırpalanmısın arasında YJ (sol önden kazası var tam hatırlamıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen) en iyi tercih her şeyi üstünde vtec jantı koltukları falan tam takım yyapılacak projeye göre çıkan parçalar ıvırı zıvırı satılırsa zaten 17 bin liranın altına gelecek bu tür durumlarda birazdaha detaylı ve akıllıca düşünmek lazım :)
millet koltuksuz motorsuz konsolsuz hatchback ek4 leri 10 a falan satıyor ki aradığınız şey sedan olunca... ***** :)
ilyas neden ahh çekdi ki murat? :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27968395/detay Bu aracı hakkında bilgisi olan ?
olm hala dıyorum 23-24 bıne satılan yürüyen arabadan proje arabası olmaz.benim düşüncem bu.
sen o parcaları satarken demiyceklermi aa bu parcalar XX VTECten cıktı,araba zaten yürümüyodu.adamda parcalrı satıo.
millet motor parçaları alırken 1 kere degıl 10 kere düşünüp taşınıp alıyo.
örneğin: senın araban ne kadar saglıklı olursa olsun, arabamdan cıkan pıstonları satıyorum desen, millet yinede ikilemde kalmazmı ?
sen şimdi böyle dıyosun ama bugun proje yapıcam desen, yürüyen araba sökmezsin gidip sende 13 14e kırık vtec ararsın emın ol :icon_tup:
yada niyetine girersen kendi arabanı motor parçalarını söküp satmaya başlarsın :D için el verirse..
çorcu engin :p
lan pistonu boşver bir sürü ıvır zıvır var egsoz sistemi jantlar koltuklar emmesi kapağı şusu busu yanlıs anlıyorsun hatchback değil iş.
sedan aranıyor yok işte yok pazarlıgınnı yapcan atıyorum aldın 21-22 satmaya basla jantlar o bu bak nasıl cebin parayla doluyor .