ne güzel demişsin volkan bencede binicek adam hazır yapılı araba alsın kar edicek olan zaten yanaşmıyo böle araçlara yoksa astarı yüzünü bayaa aşıyor.
Printable View
piyasada cok fazla lpg li sedan vti olmaya basladı. ***** siteden rastgele secip ararsanız telefonda soyluyorlar lpg li oldugunu ancak siteye yazmamıslar.
simota air intake kit
hks filtre
4-1 spoon headers
51'lik düz boru
megan son susturucu
port polish
ferrea subap
( ıtr ) egzantrik
p28 beyin li bir vtı ortalama kaç bygır verır arkadaslar... ilgilendiğimiz bir araçta bunlar mevcutta... yardımcı olursanız sevınırım
Değişensiz,komple boyasız,mümkün mertebe stok,160k leri geçmemiş vti ı olupta 1.7dti Corsa yla takaslamak isteyen varmıdır ? :)
Hb - sedan fark etmez düzgün olsun yeter.
Gazlamak zorunda degil tabi vti ile yakiti dusunuyorsan binmemek ve okadar para vermemek en mantiklisi1.6 ies 1.4 is daha iyi ayni kasa sonucta he egerki guc istiyorsan kapinda aslan besliyorsanda onun yemi agir olur katlanican sonucta gaz motoru oyle veya boyle bitiriyor bi sekilde..
yok bn yanlıs anlamadım, piyasaya bı bakarsan mantıken o hesap cıkıyo.
örn ; şuanda 1 parca degısenlı bel altı boyalı veya degısensız bel altı boyalı DUZGUN vtec lere ne kadar istiyolar ? 28-29 dimi ?
sence boyasız vtec e ne kadar ısterler ? 32 -33 isterler emin ol.
2-3 parça degısenlı vtecler 24-25 cıvarında.düzgün toplanmıs olanları.tutupta kımse boyasız vtecı 25-26 ya vermez :)
corsa piyasası 12-16 arası ort. 14 diyelim. yine 18-20 arası bı fark var.
bu benım görüşüm tabi :) inş. üzerine 5-10 bın fark vererek bulursunda bınersın kardesım yanlıs anlama sakın :)
ben hem vti hemde corsa sahıbı olarak bunları yazdım.