canpower Nickli Üyeden Alıntı filtre kısa katalizör derken? hep tek kapı kullanınca sedan arabaya alışmak zor oluyor yahu.. gerçekden hala arabaya tam olarak hakim olamadım diyebilirim.. Kardesim denerken banada is koy gelicemmm isi resmiye dokmek lazimm
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı vtec devri artık bitti zaman tsi zamanı Sen kafanda bitirmişsin başgan olayı...sene 2013 hala 5500 vtec devrini yaşıyoruz Sen neyin kafasını yaşıyon
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Sen kafanda bitirmişsin başgan olayı...sene 2013 hala 5500 vtec devrini yaşıyoruz Sen neyin kafasını yaşıyon ben 5000 devirde yaşıyorum)
Seyyar Tayyar
bende vafc var kafama göre yaşıyorum
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı ben 5000 devirde yaşıyorum) sen kısaltmışsın hayatını 5500 candır
hahahaha.. valla ben emsal bulamadım vti a..
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı sen kısaltmışsın hayatını 5500 candır hızlı yaşa genç ....)
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı bende vafc var kafama göre yaşıyorum şimdiki gençlik böyle furkan biz geri kafalıyız sabit 5500 cüyüz
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı bende vafc var kafama göre yaşıyorum gel deneyek)
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Sen kafanda bitirmişsin başgan olayı...sene 2013 hala 5500 vtec devrini yaşıyoruz Sen neyin kafasını yaşıyon 40 yaş üstü sendromu yaşıyo ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı ben 5000 devirde yaşıyorum) bende 5000 devirde yaşıyom Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı bende vafc var kafama göre yaşıyorum bende de fg var ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı hızlı yaşa genç ....) cesedim yakışıklı olsun
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı 40 yaş üstü sendromu yaşıyo bende 5000 devirde yaşıyom bende de fg var cesedim yakışıklı olsun gel deneyek ihtiyar)
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı 40 yaş üstü sendromu yaşıyo bende 5000 devirde yaşıyom bende de fg var cesedim yakışıklı olsun Organ başkan 60 yaş üstü yaşıyor elini ayağını çekmiş seninde MAŞALLAH'ın var 5000 devri yaşıyorsun hala
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı şimdiki gençlik böyle furkan biz geri kafalıyız sabit 5500 cüyüz hahahah ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı gel deneyek) işim gücüm kalmadı karşıya gelcem haa bide 160 lira ceza ödicem sen gelirsin deneriz işte 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı bende de fg var sende iman gücü var abi ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı gel deneyek ihtiyar) ihtiyarıda ayağına çağırıo bah hele
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı gel deneyek ihtiyar) herzaman heryerede sikintı yok KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Organ başkan 60 yaş üstü yaşıyor elini ayağını çekmiş seninde MAŞALLAH'ın var 5000 devri yaşıyorsun hala deme la öle alınır soraa başgan
varsa denemek isteyen adam gelsin denıyelim videolu ama af etmem.
DRİLL Dr.Ecu
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı varsa denemek isteyen adam gelsin denıyelim videolu ama af etmem. vtec devri kapandı orhan sen neyin kafasını yaşıyon
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı varsa denemek isteyen adam gelsin denıyelim videolu ama af etmem. deneyelim abi bende affetmem bak)))
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı varsa denemek isteyen adam gelsin denıyelim videolu ama af etmem. azdan az çoktan çok gider
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı deneyelim abi bende affetmem bak))) 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı azdan az çoktan çok gider Orhan şu an cevap yazmıyor ama size takvim hazırlıyor merak etmeyin denemek için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları