User Tag List

Sayfa 8/969 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
18400 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla ellenmemiş oynanmamış istiyorsa almak isteyen kişi
    ehehe fazla ellenmıs oynanmıs olsa noluyor? gel bak bakalım suankı halıne varmı bı eksıgı gedıgı?

60 bınde blok ve sanzıman makıne ıcı tertemız ve sıfır en ıyı malzemelerle yenılenmıs suan 4 bın km cıvarında. aracın tek bır kazası var ufak oda tramerde ve cıftkurtlarda kayıtlı. yarım podya sacı degısmıs halde baska bı kazası belası yok. kusura bakmada ole alınabılır sudur budur dedıklerını detaylı bı ıncelesınler farkı fıyatı gorelım

DogukanB
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya birde bu 99 görünümlü olmayan bir aracı alınca 99 görünüm yapmak gerek. 99 olmayanlar çok kötü duruyo yaa
    bende hep o düşüncedeydim ama plastik bi parçayla tüm tabularım yıkıldı

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hep o düşüncedeydim ama plastik bi parçayla tüm tabularım yıkıldı [/IMG]
    Yok kesmez. 99 far çamurluk kaput lazım. Bir lip kurtarmaz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

DogukanB
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehehe fazla ellenmıs oynanmıs olsa noluyor? gel bak bakalım suankı halıne varmı bı eksıgı gedıgı?

60 bınde blok ve sanzıman makıne ıcı tertemız ve sıfır en ıyı malzemelerle yenılenmıs suan 4 bın km cıvarında. aracın tek bır kazası var ufak oda tramerde ve cıftkurtlarda kayıtlı. yarım podya sacı degısmıs halde baska bı kazası belası yok. kusura bakmada ole alınabılır sudur budur dedıklerını detaylı bı ıncelesınler farkı fıyatı gorelım
    bizim insanımız parçası değişmiş araba almaz. kapağı hiç açılmamış, sağı solu ellenmemiş araba alır ki 10k km sonra patlak vermeye başlasın kendisi açsın arabanın yarı parasını harcasın içi rahat etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka guzel soyledın parca degısmıs almaz kafası **** kesılıp eklenmıslerı alır

DogukanB
    Misafir
    hele boyalı araba hiç almazlar. boyalı olunce çünkü yer çekimi kuvvetinin etkisiyle beraber pi=h2o formülü devreye giriyor ve araba daha yavaş gidiyor, çabuk bozuluyor.

ağır saçmaladım

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka guzel soyledın parca degısmıs almaz kafası **** kesılıp eklenmıslerı alır
    ahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya yazıp bizi aydınlatan herkese teşekkürler arkadaş değerlendiriyor nasipse güzel birşeyler alacağız inşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hemen savunma modu,yancılar da hazır ben tb'yi kötüledim mi? herkes tb'yi önermiş neden kimse düşünmüyo tarzında söylenen laflar var bende dedim ki ellenmemiş arayamazlar mı! belki adam kendisi yapmak istiyor senin yaptıklarını? şahsen ben ellenmemiş motoru yenilenmemiş bi vti alırdım şuan almaya kalksam.yenileyeceksemde ıncığını cıncığını kendim yapmak isterim. saygı duyman gerekmez mi bu görüşüme.. kaldı ki aynı fiyatlara boş ama ellenmemiş vti'ler satılıyorken tb neden kalıyor burdan bi sonuça varmak da kolay!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen savunma modu,yancılar da hazır ben tb'yi kötüledim mi? herkes tb'yi önermiş neden kimse düşünmüyo tarzında söylenen laflar var bende dedim ki ellenmemiş arayamazlar mı! belki adam kendisi yapmak istiyor senin yaptıklarını? şahsen ben ellenmemiş motoru yenilenmemiş bi vti alırdım şuan almaya kalksam.yenileyeceksemde ıncığını cıncığını kendim yapmak isterim. saygı duyman gerekmez mi bu görüşüme.. kaldı ki aynı fiyatlara boş ama ellenmemiş vti'ler satılıyorken tb neden kalıyor burdan bi sonuça varmak da kolay!
    hee goruyoruz ellenmemıs vteclerın ne hallerde olduklarını alınır alınmaz motor gumleten pıston kıran kol cıkaranları. hemde sebepsız yere.. ellenmemıs vtec dıye bı kavram kalmadı artık delıkanlı. TB nın nıye durduguna gelınce serefsız haysıyetsız kısılıksız kısılerın TB patlak TB kazalı TB takla attı TB pert oldu gerı toplandı laflarından ıster ıstemez mıdelerı bulanıyor ve gormeye dahı gelmıyorlar. dıyosunkı kendım yapmak ısterım ıncıdgını cındıgını he olemı

yap ozaman genc kardesım. malıyetler ole havadan cok kolay duruyo sanırım

TB den sayalımmı bıraz? kac para harcanmıs ıstermısın? orjınal ve kalıtelı malzemelerle kac paraya mal oluyor bı ogrenmek ıstermısın? oyle yazmak kolay oluyo alda bı vtec yap gorelım dımı

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı eke bana tb sana evlat

hadi rolling yapak senle hangisi daha çabuk satılacak diye

şaka bir yana yıllardır insanlarda oluşan kanıları yıkmak çok zor oluyor TB gerçekten düzgün bir vtec sadece selçuğun yaşadığı bazı talihsizlikler yüzünden vede bunu fırsat bilenlerin yüzünden adı çıkıyo arabanın

ben şuna inanmıyorum arkadaş kazasız boyasız masrafsız motoru ellenmemiş vtec böyle bir vtec şekli yok artık bunu aramak yerine

en güzel şekilde toplanmışını aramak lazım

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldı ki aynı fiyatlara boş ama ellenmemiş vti'ler satılıyorken tb neden kalıyor burdan bi sonuça varmak da kolay!
    kaç tane araba aldın sattın bilmiyorum ama kimi insanlar pertten toplama araçları çok temiz o araba sakın kaçırma al diye önerdiği bir piyasada tertemiz araçlar fiyat düşülmediği için uzun süre bekleyebilir.

O yüzden uzun süre satılmayan araçlara illa problemli diye bakmak çok acemice ve önyargılı bir davranış olur, 2.sahibinden stock hb vtec var 130.000 kmde, neredeyse sıfır kaza ama sahibi 21 liranın altına inmediği için satılmıyor, senin mantığınla o araba için bir sonuca varırmısın bana

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı eke bana tb sana evlat

hadi rolling yapak senle hangisi daha çabuk satılacak diye

şaka bir yana yıllardır insanlarda oluşan kanıları yıkmak çok zor oluyor TB gerçekten düzgün bir vtec sadece selçuğun yaşadığı bazı talihsizlikler yüzünden vede bunu fırsat bilenlerin yüzünden adı çıkıyo arabanın

ben şuna inanmıyorum arkadaş kazasız boyasız masrafsız motoru ellenmemiş vtec böyle bir vtec şekli yok artık bunu aramak yerine

en güzel şekilde toplanmışını aramak lazım
    abi ben bile şahini kazsız belasız aldım ellenmemiş aldım büyük bi istekle ama ağır masrafları bana kaldı marş motorundan aküsüne karbratör miline kadr deiştim toplanmış bakımlı arabalar daha cazip artık benim için
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç tane araba aldın sattın bilmiyorum ama kimi insanlar pertten toplama araçları çok temiz o araba sakın kaçırma al diye önerdiği bir piyasada tertemiz araçlar fiyat düşülmediği için uzun süre bekleyebilir.

O yüzden uzun süre satılmayan araçlara illa problemli diye bakmak çok acemice ve önyargılı bir davranış olur, 2.sahibinden stock hb vtec var 130.000 kmde, neredeyse sıfır kaza ama sahibi 21 liranın altına inmediği için satılmıyor, senin mantığınla o araba için bir sonuca varırmısın bana
    guzel yazdın su forumda cok temız aa ıyı yapılmıs alınır dnılen ıkı arabayı net ve bırebır olarak bılıyorum bırısı kafadan goguse kadar dıgerı arkadan yoktu. onlar temız dıye anlatılıyorsa benım arabam daha acentede satılık olarak beklıyor. ve yemın ederımkı gecen hafta mersınden genc bır arkadas aradı 21 lıra teklıf ettı ve bende hayır dedım. dırettı 21 e ver dıye vermedım.benım acelem yok degerınde satıcam kısmetse...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacagınzı aracta degısen olsa neolur ufak kaza olsa neolur bırakın artık su kazasız boyasız araba arama tabularını 2010 model almıyorsunuz 98 model alıyorsunuz ve su var bı ufak kazada olsa buyutlmuyormu ayıp ....bana gore pıyasada tertemız kazasız vtec yok varsada nadır yanı bakrken bırazda orasını dusunun ufakta bişi olsa sonucta kazalı bıraklmıyr orjınal parcalarla tekrar eskı halıne gelıyor umarım bulursunuz
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel yazdın su forumda cok temız aa ıyı yapılmıs alınır dnılen ıkı arabayı net ve bırebır olarak bılıyorum bırısı kafadan goguse kadar dıgerı arkadan yoktu. onlar temız dıye anlatılıyorsa benım arabam daha acentede satılık olarak beklıyor. ve yemın ederımkı gecen hafta mersınden genc bır arkadas aradı 21 lıra teklıf ettı ve bende hayır dedım. dırettı 21 e ver dıye vermedım.benım acelem yok degerınde satıcam kısmetse...
    bahadır24 de mersinden arayanlar bahadırlar olmasn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahadır24 de mersinden arayanlar bahadırlar olmasn
    bılmıyorum serkan. genc bı arkadastı hatta TB yı yıllardır bılıyorum almak ısterım dedı .320 bmw sı varmıs 97 mpodel takas edermısın dedı. bende etmem nakıt satıcam dedım. ozaman musterısı var aracımın satıp 21 verıyım dedı o rakama olmaz kardesım dedım. 22.200 uzerınden bıraz ıkramım olur dedım oyle kaldı kardesım

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pertciden pertciye satılık

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu varki neden TB satılmıyor yanlış ve yersiz bir soru. Karşı soru sorayım. Neden şu an neredeyse hiçbir VTI el değiştirmiyo ? Çoğu ilanlar aylardır aynı. Fiyat düşen çıkan ama hala satılmayan araçlar. Satılanlarda çook ucuz fiyatı olanlar. Piyasa hareketsiz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)