Connecting site...
Connecting site...
Araçları tanıyan bilen var mı ?
Motor ve kaza durumlarını bilen ? Forumdan fastchild nickli arkadaşa düşünüyoruz
41 AF 613 bu aracı bilen var mı? bir arkadaşımız aldı.motor oem parçalarla yeni toplanmış, yalnız üst kapak ve egzantrik farklıymış, ne olduğunu kendide tam bilmiyor.aldıktan sonra segman attırdı
Konuya acıklık Getireyim Aynen Cemaat S plakayı Ben Aldım Allah Alanada Satanada Hayırlı Ugurlu Etsin.... Arac Motoru Patlayıp Toplanan Arac Degil... Antalyada Bilinen Bir Arac Benim Kendi Gozlemledigim Ve Ustalara Gosterdigim seceresi belli bir arac Benim Gordugum Ve Aracı Baktırdıgımda Çıkan Sıkıntılarını Yazayım SAG ONDEN KAZASI VAR SAG CAMURLUK VE KAPUT DEGİŞMİŞ PANELDE DUZELME VAR SASELERDE MOTOR İÇİNDE KULELERDE HERHALNİ Bİ SIKINTI YOK MEGESLERİNE KADAR ORJİNAL MASALLAH BİDE SOL ARKA CAMURLUKTA İŞLEM VAR TAVAN HARİÇ BEL ALTI BOYALI.... HE BİDE KRONİK HASTALIK OLARAK BİLİNEN SANZUMANIN 4 UNCU SENKROMECİ UFAKTAN CIRTLIYO SPECLERİ GUZEL TOPLU Bİ ARAC BEGENDİM ALDIM ALLAH TEKRAR ALANADA SATANADA HAYIRLI UGURLU ETSİN
SEDAN RED VTİ
Tez Zamanda Eksiklerini Gidereyim KoyucamForuma İnş..
SEDAN RED VTİ
allah razı olsun babacan cok guzel bi konuya deginmişsinayrıca o paralara o bulunmaz imkansız asla olamaz diyede dereyi gormeden pacarı sıvamamak lazım bide bu var
valla ben esnaf adamım saolsaun aracı aldıgım orhan abide halimizden anladı ev alcıakmıs biraz paraya sıkısmıs allah razı olsun yardımcı oldu ...
SEDAN RED VTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)