Alanada satanada hayirli ugurlu olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0815242/detay/
Arkadaşlar, söz konusu aracın sahibi benim. Ne VTI'lar ne fiyatlara satıldı şu son dönemde, ben bu forumlarda ve buluşmalarda vs. pek yer almadığımdan aracımı çok fazla tanıyan yok, dolayısıyla da diğer bazı bilinen araçlar gibi reklamı yapılamıyor. Yine de aracı bilen biliyor.
LPG konusundaki ön yargıları kesinlikle yıkacak bir uygulama yapılmıştır. Ben ilk sahibinden alırken sistem üzerindeydi ve ben söktürmek niyetiyle almıştım fakat aracı kullanınca çok ama çok şaşırdım ve de elletmedim. LPG olurdu omazdı tartışma açmanın bence hiçbir anlamı yok, adam paraya kıymış, özel bir sistem taktırtmış ve kimsenin inanamayacağı bir sonuç alınmış.
Herşeye rağmen takıntılı olup kullanmak istemeyenler söktürebilir, sistem tamamen gizli montaj şeklinde uygulandığından dolayı görünen hiçbir yerinde bir iz kalma ihtimali de yoktur.
Geçtiğimiz aylarda toplamda 3000TL'nin üzerinde bakım masrafı yaptım, hepsinin kaydı mevcuttur. Kazasız, dertsiz, sorunsuz, 5 kuruş masrafı olmayan ve de orijinal VTI arayan birisi bu aracı görmeden VTI almamalı diye düşünüyorum.
millet sapıtmış abim, sen istediğini yaz.
adamlar 15 yıldır aile tarafından da olsa tepinilmiş arabalara, dün showroom'dan çıkmış gibi davranıyor..
lpg vardı söküldü dedikodusundan kimse yanaşmıyor..
özeti bu
Seyyar Tayyar
Benim sattığım vtecte lpg liydi ama ben hiç kullanmadım benden önceki sahibi kullanmış aracım giderindede vtec acmasındada hiç sıkıntı yoktu
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
????
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)