Detay isteriz ic dis teker aynalar fqtlar egsoz ucu
Honda yazan her seyi gostersin bize kendimize gelelim :)
Printable View
Hankiii Kırmızıymışş O :D
yok abi ya :D Erdem Aga vermedi arabayı bana
kullanamazsın bak her vteğe benzemez KK dedi :D :D :D :hahaha: hakikatten arabaya birkaç ufak dokunuş ve komple şanzıman revizyonla adam çığır açmış deli makineErdem Aganın KK, Maşallah tekrardan.. çok hoşuma gitti nazardan kazadan beladan uzak..
bende gittim fişne suyu aldım :D
Connecting site...
Eski aracım hakkında çok fazla ö.m geliyor arkadaşlar. Açıklıyayım;
Kaportada; sol kapı sacı değişik. Bagajın sağ uç kısmında ufacık bi düzeltme var. Tavan hariç komple boyalı. Muhtemelen sol kapı tarafından ufak bi darbesi olmuş daha önce. Ben aldım, bütün sıvılarını değiştirdim. Şanzıman yağına kadar ve hepsini İzmir Honda Terraki yetkili servisinden temin ettim. Alan arkadaşta çok takıntılı biri olduğu için tekrar değiştirmiş. Ön amortisörler, takozları vsvs 1000 liradan fazla masraf yaptı araca. Motor, mekanik hiç söylemiyorum bile. Kapak açılmamış henüz ve çok sağlıklı. Kendisiyle satış harici herhangi mi münasebetim yok. Okadar ö.m'dan sonra aradım ve bilgi aldım. Bi dostunun mini cooper'i satma kararından dolayı vtec'ten feragat etmiş. Vtec'te ikinci araç olarak evinin önünde duruyor bildiğim kadarıyla. Lafım kimseye değil ama idda ediyorum 25-30 liralık vteclerin çoğunu yalan eder yürürü ve kaportasıyla. Yeni araç almamış olsam ben alıcaktım aracı. Ama ***** maddiyat. Benden sonra olan birşey varsa bilemem. Benim bildiklerim bunlar. Yaklaşık bir sene kadar bindim araca. İşin özü o paralara alınacak en düzgün ve ciddi yürürü olan bi vtectir. Alan kişiye hayırlı olsun.
''AS'' ta gitti.
evet AS istanbula burak a geldi değerini bilecek biri hayırlı olsun..
KK bende haberin olsun kanka he bu arada İmzan guzelmis yeni gordum :)
Kirliykende Güzell
http://www.hizliresimyukle.com/image...2/19/sAvYE.jpg