ilk ben yapacağım hevesi ;) gençler çok hevesli :D :D motor yağını alnına sürmek isteyen yiğidolardan bahsediyoruz :D
Printable View
Neyini ilk yapacakmış ki :) Amca zaten türlü mangal partilerinde piknik organizasyonlarında ve bilimum arabaya full bagaj ve full insan yüklemerini yapmış.
Yeterince altını sürte sürte gezmiş.
Yay takıp ve ya çakma coil takip oda sürte sürte gezmek için mi bu kadar heycanlanıyorlar :)
amcadan alınan vteclere alan adam binmiyor zaten amcadan ucuza alıp neredeyse iki katı fiyatına millete kitleme hevesinde herkes zaten örnekleri gecmiste var.amcadan alınan hangi araba temiz hangısı yürüyor oda muamma ...eskiden amcadan araba almaszdı kımse kullanmayı bılmıyor motoru sağır ediyor refleksleri az kaza cok yapıyor diye.olay ticcarete dönünce amcalar ablalar kıymete bindi
Şahsen ben bi daha almamaya tövbe ettim. Amcadan aldığım bir si ın motorunda üflme ve tam anlamıyla bitik bir alt takım olayı vardı. bende anlamadığım için bir hevestir aldım ama artık yok arkadaş. Amcadan değil değerini bilen arabadan anlayan kişiden araba alınır.
Sakhee ağa bas turboyu, bırak parça hesabı yapmayı:D
metin başkan sat arabanı gel.
araç artık arkadaşlarım dışında satılık değil
bi yerden para bekliyorum, bakarsın o da gelirse type r almak istiyorum Allah nasip ederse
ies ini de çıkar arabayı alsın yunus dene de sapla bi ZB ye :)
Apo Abi typerda yok anasını satayım nerden bulucanda alıcan şaşırmış millet :D vti dediğin gazlayan adamdan alınır,gazlayan adam arabasına bakar,amcadan alırsın 30'a harcarsın 10-20 daha rahatlarsın sonra :)
Aynen öyle hacı,
Vti alacağın kişi rahatsız olacak, arabasına gönül bağı olan adamdan alacaksın.
amcaların kıytırık tamirhane köşelerinde senede 1 kere yaptıkları bakımdan ne hayır gelir.
gazlayan adam her hafta bütün civatalarını kontrol ettirir, en doğru parçayı takar
bulamasa yurt dışından getirir vs. .
millet tutturmuş bir türkü durup durup aynı nakaratı söylüyor..
Allah akıl fikir versin.
sende biliyosun arabaya ne harcadim
type r konusuna da bakiyorum, dedigin gibi insan kime inanacagini bilmiyor
benim arabayi bende sahin den almis olsam eminim basima gelenlerin cok buyuk kismi gelmeyecekti
bir araba dusun triger bilyasinin civatasi yok. oyle binilmis bende oyle alip gitmisim sanayiye.
Apo amca :D ev alma muhabbetim olmasa şu an kapında limonata ile beklerdim seni :) senin arabalarına ne kadar emek verdiğini puk'tan bu yana biliyorum:icon_tup: İnşALLAH type-r da nasip olur sana ama ne s2000 ne type-r, VTI ın yerini tutmaz bence çünkü parçası bol vergisi uygun hem spor hem aile aracı daha ne olsun :D ZB ies imin içinden geçer ben rüzgar yapıyom :D