ENGean Nickli Üyeden Alıntı bursadakı 16 jdm plakalı vtı bu ?
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Frenler duzeldımı Mutlu ? abi valla eskisinde frenmi varmış ya Kazık gibi oldu şimdi
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
gri vtecin başka bir vtecle birlikte sıfır çizerken videosu var bizde
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı gri vtecin başka bir vtecle birlikte sıfır çizerken videosu var bizde hahaha eğer bursadaki videoysa ben çekmiştim sıfır çizme değilde basık diye direksiyonun dönmemesinden dolayı el freniyle dönme çabaları filan
driftboy Nickli Üyeden Alıntı hahaha eğer bursadaki videoysa ben çekmiştim sıfır çizme değilde basık diye direksiyonun dönmemesinden dolayı el freniyle dönme çabaları filan Hep ilave hep kolpa bırak şimdi sürtüyomuşta falan hani gitmediği yerde bırakıyolardı ee hadi bıraksınlar
driftboy Nickli Üyeden Alıntı hahaha eğer bursadaki videoysa ben çekmiştim sıfır çizme değilde basık diye direksiyonun dönmemesinden dolayı el freniyle dönme çabaları filan hayır biz ankarada çektik
Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Hep ilave hep kolpa bırak şimdi sürtüyomuşta falan hani gitmediği yerde bırakıyolardı ee hadi bıraksınlar gitmesi gerekiyodu kanka CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı hayır biz ankarada çektik herkesin yanında bi hatırası var ozaman lastiklerin
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı duman sorunu halloldu dıye bılıyorum ısım cıktı yanınada ugrayamadım.
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı hayır biz ankarada çektik yazık valla boyle adamlar neden vtiya bınerki verecen sahını e30u ıstedıklerı kadar donsun .gercı sahınler doner mı donmeyemı calısır orasını bılmıyorum..
tz plakalı sedan beyaz tüplü için en ciddi girişimde kim bulundu en son hangi aşamaya geldi..
Plakanın devamı neydi, telefon No bulmam için gereklide
Biliyorsundur ya cok konusuldu resimleride var forumda berkred eklemisti
Biliyordum eşime aratmıştım teyzeyi. Bi google a sorayım
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Biliyordum eşime aratmıştım teyzeyi. Bi google a sorayım Google a sorma bana sor resmi ile atayım sana plakayı
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Connecting site... Uçanıda Varmış ya la
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder 34 GE 5563 - BlackGetz 34 KA 0667 - matKAp VTI 41 KK 495 -- KKing VTI 34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Biliyordum eşime aratmıştım teyzeyi. Bi google a sorayım
Çok teşekkürler abiler
BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Connecting site... Uçanıda Varmış ya la bizim buralara cok geliyor maşallahı var 1.4 is gibi araba o geçerken arkadan bunları konusuyoruz
tibet Nickli Üyeden Alıntı ısım cıktı yanınada ugrayamadım. sıkıntı yok ıstedıgın zaman gelebılırsın ıncelıyelım senın canavarı bı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları