merak ettim bende bilen var mı?
Printable View
Ankarada amcada 250binde yesil hb var bitanede.
3 parca boyali sag kapi saci degisik.
25li rakamlar soyluyordu en son.
Elazığda hiç binilmeyen 89 binde 98 model sedan lacivert var. Dayım 3 sene önce satmıyodu bu sene bidaha dürteyim bakayım :D dayım yıkayıp yıkayıp garaja sokuyomuş, ayda bi çıkar gazlarım bana yeter diyodu :D bunu aldıktan sonra bitanede 106 almış sıfır gazlamak için sonra satmış onu 2 3 sene sonra filan. Sıfırdan beri dayıda daha boya yok :D çözersem 50 bin liraya satarım hahaha :D
Ozan zengin olursun kardeşim öyle bir şehir efsanesi varsa :) baksana tavanı değişiğe bile razı olanlar var :)
şehir efsanesi degil abi, bigün yukarı doğru çıkarken bildiğin garajdan kafasını çıkarmış beni bekliyodu resmen :D görünce zaten arabayı yolun ortasında bıraktım dayı satılıkmı dedim sen çek kenara bi gel dedi :D dayı vtec olduğunu 160 hp oldugunu vtec açtığını vs vs herşeyi biliyo :D satarmısın dedim ben ölürüm evlatlarım satar onlarda satacağı son şeydir bu dedi , daha arka koltuğuna 5 defa oturuldu oda düğün vardı ondan dolayı diyo
Dayı burdaki herkesden ağır vtec'ci çıktı ozaman :D
Birde amcadan vti kolay iş değil çok para gidiyor :) benim için amcanın dayının ablanın pek önemi yok vti yürümeli aga :D
Bursadaki beyaz sedanda gitti bee :D
bursadaki araç için tel açıp görüşen varmı aranızda? aracın resimleri ekleniyordu ilan onay sürecine düşmüştü ama araç izmire satıldı dün akşam itibariyle sabah devir teslim töreni yapılmış
arac sahibiyle dün öğlen görüştüm 2.sahibiymiş 11-12 yıldır biniyorum dedi aracın herhangi bir masrafı kaza ve değişen olmadıgını söyledi ufak tefek lokal boyalar varmış bursada honda inallarda servisini yaptırıyomuş aks körüklerini bile belçikadan 100 tl getirdim dedi motor yapılıp yapılmadıgını bilmiyormuş
beni tereddütte bırakan adam telefonda maşallah hiç durmadan konuştu :) aracına cok güveniyor fakat iyice araştırayım dedim tramerden sorgulattım
03/07/2007 713 tl hasar
26/09/2006 993 tl hasar .... çarpma olarak çıkıyor
13/09/2012 233626 km
26/08/2010 204232 km çıkıyor
ben bunları araştırıken ilan kalktı alanada satanada hayırlısı olsun diyelim nasip değilmiş izmire satıldıysa artık burda canlı canlı görürüz ...