Walla merak ediyorum 3 4 parca degisenli arabalara bu paralari vermek mantiklimi ya.
24 25e ne duzgun vti wardi aylarca duruyo, degiseni fazla olanlara bu paralar...
Printable View
Walla merak ediyorum 3 4 parca degisenli arabalara bu paralari vermek mantiklimi ya.
24 25e ne duzgun vti wardi aylarca duruyo, degiseni fazla olanlara bu paralar...
Iyı Vtı ısteyen ulassın uygun
99 diye cakmis olmasinlar hahaha :) Ruhsatda 99 yaziyorsa heralde yanmistir. Icinide bole toplayipmi caktilar acaba. :)
o kirmizi hb eski red vtec yani 99 model
Lacivert icin 99 diolar sandim haha :) eski koltuk niye koydular diorum sesli guldum ya :)
adam ilanı düzenliyor
çok üstüne gittiniz :)
araç 99 model eski sahibi foruma üye Berk. Üstündeki extraları göz önüne alırsak çok uyguna vermişti arabasını. Şimdi alan kişide al-sat mantığı var sanırım.
Alalı çok fazla zaman olmadı çünkü.
aynen kırmızı olan benim eski araç.99 model.koltuklar orjinal deriymiş önceden benden önceki sahibi söyledi arkadaşıyla takas yapmış.çıta yerleri açılmış,ekler,sisler,kanat,farlar aynalar yeni takılmış ve komple boyanmış.motor içinin ekstralarını ben yapmıştım.değişmediyse dc headers-aem v2-koni amortisör-eibach yay-varex vardı üzerinde.alan kişiye hayırlı olsun
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 154667414 bilgisi olan var mıı ?
2000 model 4 parca boyalı degısensız tramersiz 145 bıde güvenlık paket gümüş gri ies ile takas yapacak sedan vti sahibi aranıyor...
Berk ın arabası guzeldı
gecmısını bılen varmı bılmıyorum ama 06emc plakaydı ılk
hasar kayıdı var ank de kaza yaptıktan sonra sertug ıplık aldı performance car
onlar toplarladı
HP vtı satılmıştır. Alan Arkadaşa hayırlı olsun
Temiz genç kardeşimiz Olcay aldı aracı. Banada onada hayırlı olsun :)