sence öyle bi msjdan sonra birdaha ararmı:)
Printable View
öyle tahmin etmiştim zaten
dün gece 02:00 de mesaj geldi bana..son olarak ne diyosunuz araca ? diye yazmış arkadaş.. bende son olarak kontorü olmayan araç almasın.. dedim.. eğer aracı gece 02:00 de gördüysen , numarasını alırsın sabah ararsın... belki internet başındadır diye düşünüyosan , araç hakkında bilgi alırsın..olcaklar bunlardır.. mesajla son fiyat almaya çalışmanın gecesi gündüzü yok aslında..öğlen 2 de olsa o arkadaş son fiyatı öğrenmek için mesaj atıcaktır buna eminim..ama her zaman son fiyat el sıkışınca belli oluyo:) diğer türlü en fazla 3 aşağı 5 yukarı satıcının nabzını yoklamak oluyo...
bi önceki sayfada sahibinden linkine msj atıp gece 3 te sabah olumsuz bi msj aldığınız up vtı ın sahibiyim.ama ben öyle bi mesaj yazmadım o üyeliği 2 3 kişi kullanıyor muhtemelen diğer kişilerden biridir.ben denk gelmedim msja ama emin olun denk gelseydim gece 3 te olsa cevap yazardım.yinede kusura bakmayın..
VTI lar için örnek vermiyorum. İlgili sitede birden fazla araç ilanım oluyor.
Ayrıca mesajla araç alınmaz. Araç hakkında detay istiyorsan bile ciddiyetin var ve paran cebinde ise sabahı/akşamı bekler kontörüne kıyar ararsın.
11-12 ve sonrası kişiler ki muhtemelen aile sahibidir. Araç için vs aranıp rahatsızlık verilmez. Herşeyin bir usulü vardır.
bakalım benim eski ns ne zaman çıkacak buraya merak ediyorum
aynen ilandaki araç başka arkadaşın ilanları karıtırarak talih abiyi yanlış bilgilendirdim ilk önce ilan sahibi arkadaştan özür diliyordum.
Sana gelince gündüz nerdeyse hiç imkanım olmuyor nete girmek için ancak gece 12 gibi geldiğimde pc yi açıp bakınabiliyorum. şuan ki saatide baz alırsak :) O saatee ararım ancak yanlış kelime sölenirse külahı değişirm. en azından satıcı arkadaş çok kısa '' Ara '' die msj atsa yine anlarım bizde araba sattık bu ne yanii
neyse ben uzatmıcam..dediğim gibi gece veya gündüz farketmez..mesajla son olurunu öğrenmeye çalışan arkadaşlara her zaman eğlenceli cevaplar vermeye devam edicem..aramaya dahi müsait olamıyosan , araç nasıl alıcan oda ayrı mesele..allah yardımcın olsun..işin baya ağırmış..
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 71679810 bilgi alabilirmiyim kafama takıldı bu arac
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 68127085 bu araç hakkında bilgisi olan varmı
Trabzondaki kırmızı hb 98 makyajlıya çevrilen araç hakkında bilgi sahibiolan varmıdır acaba
ns yı artık ruyanda gorursun abıcım verdıgım arkadasdın sıtelerde falan ısı yok etıketı sevmıyor
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64902818
bu arac hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar gerı sayflara baktım ama goremedım......