Az daha sabredelim baco o aletlerden yine alıcaz :D
Printable View
Kimse gidip HAA 73 e baktımı ? :)
arabada extra xyz coil var orj. km de ve bütün para etiketleri üstünde duruyor.
bu gri lere herkes ön yargı yapıp bakmıyor ama gri olup cidden çok düzgün arabalar var yok parasına satılıyor.
arkadaşım dün akşam aldı aracı ve inanın 27-29 yazan çoğu arabayıda bozacak nitelikte.
burdan şunu demek istiyorum. tabiki burda sorgu yapın ama sorgu yapıp arabaya bakmamazlık yapmayın. Bunun kimseye faydası yok. Adam gitti baktı aldı hemde yok parasına :)
link al yapıştır bu nedir şu nedir de sonra bir iki kişi bir yorum yapsın o kişilerin lafına göre gidip bakma arabaya :)
Sonrada piyasada düzgün vtec yok.. :)
HAA çok güzel bi araba.
Yunus'la whatsup'tan laflarken haa hakkındada baya konuşmuştuk.
Eğer Fatih'in, Volkan'ın ve Göksel'in arabaları satılık olmasaydı ilk tavisye edeceğim araba olurdu. Fakat şuan vtec arayanlara bu 3 arabayı tavsiye ediyorum. Hatta benim arabayı soran herkeze bütçesine göre bu arabalara yönlendiriyorum :)
Ayrıca ağzın bal yesin kanka. Biri bi arabada net bilgi bilmeden kötülüyor. Kimse gidip o arabaya bakmıyor. Nice kötü denilen arabalar güzel, boncuk denilen arabalar haşat çıktı. Bunu yaşadık gördük :)
Kadir abiyle konuştuk yürürü az çok belli youtube da bi kaç videosu var kasa olarak canlı bişi diyemicem ama sol ön çamurlukla kaput değişikmiş komplede boyalıymış asıl şu griyi merak ediyorum aslında kafam ona kilit :)
bu aracı bilen var mı :D
http://i.hizliresim.com/xGdnRy.jpg
The Mallard - Import & Tuner Car - Honda Tuning Magazine All Pages