Kadir abiyle konuştuk yürürü az çok belli youtube da bi kaç videosu var kasa olarak canlı bişi diyemicem ama sol ön çamurlukla kaput değişikmiş komplede boyalıymış asıl şu griyi merak ediyorum aslında kafam ona kilit
HKS99 Nickli Üyeden Alıntı
Connecting site...
bu araç hakkında detaylı bilgi verebilecek olan varmı aranızda nedir ne değildir uzun süredir satılık bi sıkıntımı var rica etsem bilgi verirmisiniz
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
Connecting site...
hayat 6500den sonra başlar Aslında konuyu sahıbınden saçmalıklarına mı acmalıydım
Bizim semtin aracı iyi bi abimizdir ama parcalarin ismi hakkinda pek bilgisi yok. Dedigi bütün parcalar mevcut. Ne duyduysa soylendigi gibi yazmis ama iyi biridir eski AD vtec cok para harcadı ona en az 50 milyara gelmistir ciddi para harcadı
Bizim semtin aracı iyi bi abimizdir ama parcalarin ismi hakkinda pek bilgisi yok. Dedigi bütün parcalar mevcut. Ne duyduysa soylendigi gibi yazmis ama iyi biridir eski AD vtec cok para harcadı ona en az 50 milyara gelmistir ciddi para harcadı
İzmirden giden 35 Ad mi kanka ?
Vtec'ci olarak bi yardımcı olsana yaw sende adama )
Edit : renk fümeymiş 35 ad değil ben lacivert sanmıştım
buna genc bi cocuk bınmıyor mu? kuaför falandı galıba?
buna genc bi cocuk bınmıyor mu? kuaför falandı galıba?
Yok ya 35+ yaslarda emre abideydi satmismi yoksa. Ama adreste tutuyo evi avcilarda numarasini bilmedigimden tam net bisey demiyim ozaman belki satmistir ama daha gecen gün ondaydi
Yok ya 35+ yaslarda emre abideydi satmismi yoksa. Ama adreste tutuyo evi avcilarda numarasini bilmedigimden tam net bisey demiyim ozaman belki satmistir ama daha gecen gün ondaydi