Yani kısa bir özet geçebilir miyiz :soru:
Printable View
Yok mu sedan vti?
Hakkı neyse veririz :D
Connecting site...
bu nedir ne değildin bilen var mı ?
Beyler s.a :) kayserideki füme 97 sedan ile ilgili bilgisi olan varmı acaba :) sitede duruyor bayadır dikkatimi çekti bi sorun falan mı var diye düşünür oldum beklediği için:)
as soran bilmem kaçıncı kişsisin araç hakkında bende net bi bilgiye sahip değilim ama sunun dogru oldugunu dusunuyorum
biride çıkıp demiyorki ben aradım böyle böyle dedisahibi bana, sizler ne biliyorsunuz araç hakkında? diye ama herkes sorguluyor o aracı :D :D
Allah allah. :D vti alalım dedik araba sır gibi :D kusura bakmayın arkadaşlar arka sayfalara bakayım dedim sorduğum araçla ilgili hep makara muhabbetlere denk geldim:D bulamadım kasası düzgün görünüyor ama tabi görmek bakmak baktırmak gerek :)
Eyvallah dostum bakalım nasip kısmet diyom çok kararsızım ne alsam ne yapsam vs diye iletişime gecerim carbonatla:D
http://www.techturkey.com/forum/otom...zi-hb-vti.html
HB arayanlar bu aracı kaçırmasın bence. Araç başında güzel indirim yapıcaktır.
Arac sahibiyle yasklasik 27 dakika konustuk tek sag camurluk degisik baskada bisey yok diye israr etti. Tavan harici komple boyali diye biliyorum. Suan yapilmasi gereken 3 senkromeci baskada bisi yok bide klima iptaldi sanirim. Bana kayseride kis agar gectigi icin fazla kullanamadigini soyledi benim bildiklerim bunlar. Is yeri acicak galiba ondan satiyor