hahaha aynen kanka :)
bende pcx de var vti da :)
bu arad AL vtec i satmayı dusunuyorum nasıpse yenı bı honda var aklımda ılgılenen olurmu ? :)
Printable View
39 bin lira istenen 06AL544 VTİ için boya değişen sormaktan doğal ne var? bakkaldan sakız almıyoruz .insanlarla arkalarından dalga geçerek konuşman senin kaliteni gösteriyor.Kuruyup gitse satma sen azıcık hevesimiz vardı araçla ilgili bu msjınla bitirdin sana hayırlı şatışlar
:)
aynen sana satmam zaten :)
ılgın ıcın teşekkurler kardesım
sahıbınden.com dakı vtı ılanlarını kurcalayabılırsın
ıyı gunler
10 yıldır bende olan bir arabanın
5 yılını siyah son yıllarında beyaz olarak geçiren bir arabaya boya durumu sormak biraz garip degolmi ? Yoksa bende mi gariplik var ?
:)
tam takip etmemiştir AL vteci kardeşimiz olsun olur böyle şeyler boya olması önemli değil zaten bilinçli ellerde olması onun extrası :)
Vollki arkadas vti sorgulamalarında fazla yazmasamda sürekli takip eder kimin ne olduğunu bilirim.sen sürekli üstüne vazife olmayan konuşmalara dahil olan arkadaşlarının avukatlığını yapan bir zatsın. Vtı sorgulamalarında hersey öğrenilmiyor yalnız bunu cok iyi bilirim. Hatta sen Boc vti satarken sanada müşteri olduk konuştuk telde. Sen arabanın motorunun orijinal parcalarla yapıldığını sıkıntısız on numara ve değişen yok ancak bi kaç parça boya var dedin. Senden sonra bı kaça kişiye daha sordum herkes onayladı fakat Boc bıZe kısmet olmadı. Ne olduysa sen bocu sattın arabanın Tüm pisliklerini herkes konuşmaya başladı. Turbodan dönme olduğu kol çıkardığı ıcın kapakta kaynak olduğu ve bloğun bitik uzatmaları oynadığını öğrendik hep beraber.mertcanın al vtiyı konusuna gelirsek 3parca değişenli komple renk değişmiş 400binde olan bir araca trde tek Jant bende var diyerek 39 bin istemek hayasıZlıktır. Hele ki bu motorun yeni yapıldığı ve düzen tutmadığı mertcanın da bu yüzden motoru satıp k24 koymak istediği ancak bıtık b16 motoru satamayınca projeden vazgectıgı. Aracı satmaya karar verdiği bilinirken. Araç hakkındaki bilgileri sahibinin ağzından duymak ıstediğim için suç bende mi?
kavgaya tartışmaya gerek yok arkadaslar
adamın arabası değil mi isterse 100 yazar isterse 5 yazar. Gülşen ablamızın dediği gibi ırgalamaz beni ;) şimdi burda uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama Mertcan abi bahsettiği fiyattan ilan açsa emin ol ki satılır bu konudan da eminim. çoğumuzun ekmeğe mama dediği zamandan beri adam vti üstünde
Alacağın arabayı cok merak ediyorum konusunu heyecanla takip edicem. Piyasada bi ton turşu Vti var. Be herkes Mertcan abi gibi her olanı biteni paylaşmıyor
boc zaten herkesin bildiği 07vy aybek vtec yıllarca drag koşturdu sayısız kupa aldı sen bunu bilmiyorsan ilber ortaylı abimizin dediği gibi senin cahilliğin :)
mertcan abi ne cevap verir bilmem ama o motor düzen tutmamışsa headersı falan stock olan al vtec vafc li egzantirikli vteci nasıl boy boy geçsin :)
Senden 12 yaş büyük adama ismiyle hitap ediyosun bu bir. İkincisi isterse 100 milyar ister kendi malı. Üçüncüsü vti'ları bilirim takip ederim demişsin, en meşhur arabalardan birinin, önceden siyah olduğunu bilmiyosun daha.