Kakla sedanla biraz takılır veririm sonra zaten fatih abi ep3 alır sıkar sıkılır bana satar :)
Printable View
Sana cok kıymetlı bı Typer hazırlıyorum Okan :))
Millete kaliteli malzemelerle bir araya gelmiş araba yaramıyor. Bir sevdadır stok olsun kapak açmamış derdindeler. İyi mal iyi para. Temizinin fiyatını duyunca kafasıyla gerisi ayrı taraflara gidiyor milletin. Sen ek9 42 az bile istedin bence. Ben ENG ye üzerindeki 18.000 ekstrasıyla 41.000 istiyorum. Kazasız değişensiz davlumbazlarına kadar servisten alınma. 1 tane antalya eysa 2 tane honda mutluhan ekspertizi var. Değişensiz 39.500 kasko değerli. Orjinal 193.000 de. 3 yıldır kapalı garajda duruyor. 3 yılda 10.000km yapmışım. İster satılsın ister satılmasın.
sana katılıyorum okan.
bir ton malzeme koy, emek harca, en iyisi olsun diye vidasına kadar özen bezen, sonra bunların hiçbirini yapmamış gibi bi fiyat yaz öyle koy ilana, yok ya.
bir akıllı kendilerini sanıyorlar gerizekalılar. öyleleri ile konuşmaya tenezzül bile etmiceksin.
bu fiyata typer varmış, sanki sen bilmiyordun olduğunu hahaha :D iyi terslememişsin.
34 plp 50 gri Sedan vti hakkında bilgisi olan var mıdır?
10 e plakalı lacivert sedan vtec nasıldır ?
Connecting site...
35 HMF 53 beyaz vti hakkinda bilgisi olan var midir?
Arac suan izmitte, sahibi saticagini soyledi.
hayırlı olsun Okan
Kemal kasa yı motorsuz satıyorsa alabılırız syah vte yı
Sağol mertcan bi görüş istersen kemal ile
teşşekürler herkese ek9 son noktası olan k20 ile kavuşacak ..herkese iyi dilekleri için teşşekür ederim ...98 hb siyah vti kasa olarak verebilirim ama motoruda satmam lazım 2 müşteri aynı zaman dilimleri arasında olursa daha iyi olur benim için ..motor herşeyiyle sıfır olarak topkanmış aracın üstüne takılı bi vaziyettedir konusu açılacaktır yakın zamanda ...
Bana faceten filanda sordular, sanırım çok kişi takip ediyor aracı.
Araç eskiden adanadaydı. Makyajlanmış çitasız tamponlar vardı üstünde. Plakasını hatırlayamadım... O zamanlar 20li fiyatlar isteniyordu (2010-2011den filan bahsediyorum)
200.000in üstündeydi km'si.
İzmirdeydi Kocaeline satılmış. İzmirdeyken 27küsurdan ilanı vardı
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...85515094_n.jpg
Arka bagaji su aliyordu arka camurluktan kazası vardi galiba beyazin 200 kusur binlerdeydi baya once buyuk ihtimalle dusurmuslerdir kilometreyi onceki plakasi 01 tt idi
param olsa ilk alacağım sedan Vti 10 E plakalı Serkan kardeşimizin aracı öncesinde de yine çok sevdiğim kardeşim Samet'imin arabasıydı.
evveliyatı belli istenilen rakamı ise sonuna kadar hak eden bir araç.