bende bu aracı sorcaktım.
daha öncesini bilen varmı acaba?
Printable View
Mavi arac %99 eski 35ea plakali vtec.
Izmirde aylarca 20 bine ilanda durmustu.
Ist.a geldikten snra bu tatli maviye boyandi.tavan filan macunlu.ic bakalit aksamlar daha oncede vidalarla tutturulmus.
Motor durumu eger suanda iyiyse yapildiysa filan alip gazlanir sadece bununla.kasadan pek bsey olmaz
20 bine aylarca beklediyse şuan şu haliyle 14.750 etmez gibime geliyo
Yazık şu dünyanın en değerli aletlerine :) zaten sayıları az birde apaçi modda anasını ağlatıp piyasadan teker teker kaybediyoruz :(
Unutmayalım; kırmızı,siyah,beyaz cıvıcler kardeşliği vtecler belirler:D:D:D
bu paralara alınamazmı _? ekmek yemek ıcın degıl al yap hafta sonları kullanmak için
Ek9 yeni sahibine hayırlı olsun o artık bi k20 swap
Yav su mavıyıde soruyorsunuzya bınmeyın Vtı e
Okan naptın usta :)
motor olarak komple boş vaziyette 35 e verdim çıkan parçalarda satıldı 43 falan gitmiş oldu k20 swap oluyor araç
aylarca 27ye satılmadı valla entersan bı memleketteyız :D
vtecten hızlı poloyla takaslı yokmu sedan vtec :).
Bu günün şartlarında kazasız vti çok az sayıda bu aracın artısı beyaz ve kazasiz tramersiz çok ekstrali olması baktığın zaman ben 42 ilan koydum bana ne bu typer mi aliyoz diyen de oldu ama kimse üzerindeki malzemeyi hesaba katmiyordu ben bu aracı komple standart vti yapip satsaydim 50 bin para toparlardim sadece motor üzerindeki ekstra parçalar ile 5400 tl para geçti elime tek bir kişiye verdim hepsini ve beyin egz var hala elimde
Ve araç şu an çok daha iyi ve kıymetli olacak servisten sıfır olarak alınan k20 swaplanacak ktuned swap kiti ile