şuradan dönüp gelcem :D :D
Printable View
Kırmısı hb (pes plaka) yer mekan bilgisi alabilirmiyim sahibinin biraz başını yiyim :) Ona dizel araba sunuyim belki kabul eder :)
şimdi tc palkalı beyaz sedan bi vtec gördüm son rakamları göremedim malesef :) amma çok almış orta yaş kesimi bu araçlardan.
HB VTI arayan arkadaşlar bu aracı neden düşünmüyorlar? bir sıkıntısı mı var aracın? bilen varsa ya buraya yazsın yada pm atsın merak ettim :) Bana göre araç sadece boya istiyor oda aciliyeti yok. Uygun fiyata vereceğinide söylüyor arkadaş...
http://www.techturkey.com/forum/otom...zi-hb-vti.html
***** site:facebook :)
şakşakçılara ölüm şakşakçılara ölümmmm :)
Şak sak olmuyor şlop şlop oldurmaya calisiyorlar ama şlop şlop cular daha cok bekler :))
35 YJC 72 plakalı kırmızı HB vti inceledim. aklıma takılan birsey var bu arabayı neden hala kimse almadı. benim gormedigim fark etmedigim birsey varsa bilenler soylerse sevinirim. merak ettim gercekten.
Kardesim 3 5 kisiyle birlikte gelip bakip inceleyenlerden birisin sanirim hatta gecen e5 te karsilastik senle ayaginiza saglik hatta sanada bi rakam vermistim hathatirlarsan artik o rakamda yok yanlis anlama sakin ama bu millet harbiden olmus essek ariyor olmus essege bicilen fiyati teklif ediyorlar ve hepsine olur dedim ama inanki olmaz o rakamlara ies veriolar yazik gunah o rakamlara dusunenler bilsinki bende o paralara araba yok teklifverenlerin hepside faso fiso insanlar gelip goren eden yok yani sadece sen dile getirdigin icin bunu simdi burdan soylemek istedim saolasin..