Abi araban güzel, fiyatıda çok uygun bence artı olarak kırmızı . Ön 99 oldugu için millet ön yargı ile yaklaşıyor biraz sanırım (ha benim için kesinlikle farketmez de ) honda piyasası biraz enteresan işte.
Printable View
Kardesim zaten ön 99 3 parcadan olustugu icin rakami esnek tuttum ama gelen tekliflerden sonra emin ol bu rakami boyle az yazdigim icin pismanim bi ara cok asiri sıkısmistim emin ol o anlarda dedigim rakamlari veren olsaydi vericektim ama simdi okadar acilligi kalmadi ne leşler satildi burda 3 5 kisinin pif poflamalariyla yalansa yalan de o yuzden hayirlisi olsun
Sorun edilcek bişiy değil abi zaten heryeri macun cenneti arabaya binmektense değişenli arabaya binerim, ama benide hondadan soğutan akbabalar çok piyasada işte ne yapsakta öldürsek modunda olan çok kişi var. Kendi altlarındaki en iyisi diğerleri tü kaka. Ticaretini yapmaya çok meraklı insanlar var her bi boku biliyorum havasında.
Kulaktan kulağa neler konuşuluyor neler :)
Hatta arabanı izmirden bi arkadasıma alıcaktım sana pm attım bi kaç hafta önce arabamızı teslim etmeden talihsizlik yaşadık satamadık yoksa ciddi ciddi niyetimiz vardı.
Hayırlısı olsun inş.
param olsa gerçekten bende alırdım aracı pazarlığı yapıp.
yapacağımda şu olurdu kafayı ya komple makyajsız ile takasa açardım yada ön eki gövde rengi yapıp kafayı basıp pasta cilamı yapardım. üzerine 3-4k tl koyarak ilan açardım, açık ve net söylüyorum.
çünkü hakkı bu, müstehak vti arayıpta bakmayanlara.
şans,kısmet işte. farklı marka araçlar olarak bu kaçırdığım 3. araba parasızlıktan.
[QUOTE=taytay;7454732]Sorun edilcek bişiy değil abi zaten heryeri macun cenneti arabaya binmektense değişenli arabaya binerim, ama benide hondadan soğutan akbabalar çok piyasada işte ne yapsakta öldürsek modunda olan çok kişi var. Kendi altlarındaki en iyisi diğerleri tü kaka. Ticaretini yapmaya çok meraklı insanlar var her bi boku biliyorum havasında.
Hatta arabanı izmirden bi arkadasıma alıcaktım sana pm attım bi kaç hafta önce arabamızı teslim etmeden talihsizlik yaşadık satamadık yoksa ciddi ciddi niyetimiz vardı.
Hayırlısı olsun inş.[/QUOTEValla kardesim aynen ayagini kaldr ustune bastim piyasada yamyam sirtlan cok oyle insanlara bana yaptiklari teklifin arkasindan kibarca nasil yoklama cekiyorumdur artik hesap et lafimi hayatta esirgemem bana gore bir insanin aciliyeti var diye oyle rakamlari teklif eden adam kufur etmis olur bana ama ben onlarin yuzune karsi gun yuzu gormemis guzel kelimeler kullanirim o yuzden bos bos coluk cocugun eline dusmus bu vti piyasasi
Aynen kardesim dediklerinin hepsi sirasiyla hazirdi kendim yapicaktim herseyiyle eksiksiz ama nasip kismet ev alma durumu ortaya cikinca ilana koydum dedim rakamida uygun tutayimda alan vatandas dediklerimizi yapsin ama yok emin ol kimseye iylik yaramaz onu anladim :)
[QUOTE=taytay;7454732]Sorun edilcek bişiy değil abi zaten heryeri macun cenneti arabaya binmektense değişenli arabaya binerim, ama benide hondadan soğutan akbabalar çok piyasada işte ne yapsakta öldürsek modunda olan çok kişi var. Kendi altlarındaki en iyisi diğerleri tü kaka. Ticaretini yapmaya çok meraklı insanlar var her bi boku biliyorum havasında.
Hayırlısı olsun inş.[/QUOTE
Valla kardesim aynen ayagini kaldr ustune bastim piyasada yamyam sirtlan cok oyle insanlara bana yaptiklari teklifin arkasindan kibarca nasil yoklama cekiyorumdur artik hesap et lafimi hayatta esirgemem bana gore bir insanin aciliyeti var diye oyle rakamlari teklif eden adam kufur etmis olur bana ama ben onlarin yuzune karsi gun yuzu gormemis guzel kelimeler kullanirim o yuzden bos bos coluk cocugun eline dusmus bu vti piyasasi
Aynen kardesim dediklerinin hepsi sirasiyla hazirdi kendim yapicaktim herseyiyle eksiksiz ama nasip kismet ev alma durumu ortaya cikinca ilana koydum dedim rakamida uygun tutayimda alan vatandas dediklerimizi yapsin ama yok emin ol kimseye iylik yaramaz onu anladim :)
Göksel konuştuğumuz gibi de gitmedi işler sanırım :D
Suan haziirda param olsaydi tek dusundugum aracti tayfunum benimde :) hatta muhasebesini de yaptik goksel abiyle ama kismet iste
Sadece 1 liraya piyasadaki araclarla kiyaslanamazdi :)
En son gorusup konusmustuk ve baya baya sirtlanlar arayip sormaya baslamisti ve o gunden sonrada rakam teklif ettiklerim arac basina gelemiyor daha o yuzden karar verdim su an yazan rakam uzerinden fiyatla ilgili pek esneklik yor artik oyle veya boyle adabiyla pazarlik olucak..
Vteclerde bazı arabalar var sansı acik oluyor hemen satiliyor bazi arabalarda sanssızlıktan duruyor. Bu forumda yazan herkesin var bi tanidigi reklam hepsine yapiliyor sans meselesi tamamen. Ne arabalar durdu kac ay ilanda satılmadı. Benim ka Furkanin fv sametin 10 e fatih abinin vr , vs vs... yjc de sanssız. Elbet satilcak kalmaz o arabada millet sagdan soldan duyduklariyla degil kendi gidip gördüğü zaman. Hic bi arabamı burda sorgulatmadım o semtteki arakadaslarıma sordum gittim baktm aldım bisuru vtece bbiindim. Burda sorgulatsaydim halen ariyodum heralde :) sorgulama yapmayın demiyorum ama ciddiyseniz bi gidin görün milletin sevmediğini siz sevebilirsiniz. Cogu vtec biliniyor zaten ne oldugu hepten kötüyse anlarsınız bu sitede takiliyosaniz hic olmadi anlayan arkadasiniz vardır elbet uyarır
Sahsi fikrim yjc plakadan kaybediyor ciddi diyorum :)