yesil önden kazalı bakımsız bir arac
Printable View
yesil önden kazalı bakımsız bir arac
Konyada bayanın arabaısıydı uzun süredir satmadı yakın süre önce satıldı bu güne kadar stocktu Toros hondada bakımları yapıldı 2-3 parça değişen var ama genel itibarı ile temiz bir arç ama nu para edermi tartışılır...
Bende bi sorgu yapmak istiyorum araç hakkında detaylı bilgi alacağımız birileri vardır mutlaka...
Connecting site...
araya sıkıştırayım vti vites topuzu 170 tl :D:D:D:D:D:D:D
[QUOTE=Skyhawk34;7477568]izmirde çok iyi bir araç var eğer düşünürseniz
: Bravo:: Bravo:: Bravo:: Bravo:: Bravo:
..............
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
34 UL 0396 benim 2008'de sattığım arabam bu arka tampon plastik ekinden ve benden alan arkadaşın ön tampona açtığı port deliğinden tanıdım :)
Ben 2008'de sattım 6 yıl geçti üstünden. Benden sonra sahibi çok hırpaladı arabayı 2 defa kaza yaptı. Ondan sonra kaç kişiye satıldı kaç kaza yaptı sayısı bile belli değil. Bir defa pert olup İzmitte toplandı tekrar satıldı falan yani bence alınmaz. Ben sattığımda 160.000'di km benden alanın 190.000 civarında sattığını hatırlıyorum. İlanda 200.000 km yazılmış ama o araba 250.000 km'nin altında olamaz :)
Ben ilk sahibinden almıştım, benden sonra 78 tane kocası oldu sanırım arabanın malesef, sürekli el değiştirdi. 17-18'e alınır vtec açacak hali kalmışsa binilir satılır
ben anlamıyorum araba çift airbag açmış kafa degişik panelde boya yok diyorlar leen siz ne içiyorsunuz yada bu insanlar keriz miiii 25,500 yazmışlar yeşil sedan diyorr çıldırıcam yaaa
bundan sonra ne biliyosam nr görüosam yazıcamm:)
aaa olurmu sahibini ara boyasız derrr :)))