şişlide duran eski 10 AKB plakalı araç sanırsam. ben sağ tarafının tamamen ek olduğunu biliyorum. eski sahibi güzel bindirmişti eğer o arabaysa
Printable View
10 AKB o Güray :)
Telefonum susmadı senden sonra 10 yere ekspertiz yaptırmış ben honda cem de zaten baktırmıştım yetmedi system honda murat abiye 11 ekspertizini yaptırdı warex vardı söküp satmış oem yaylarını kesmiş evet aracı sattım benden hernekadar araç çıksada bu şekilde kesilip biçilip 1 ay sonra satılacağını bilsem yusuf a satmazdım (parasal ihtiyaçtan satmadım bu arada :) )inşallah araç sizde daha iyi olur kazasız belasız kullanın
beyaz akb plakalı olan :D
Uz 3784 siyah HB hakkinda bilgisi olan varmi ?
araç 10 akb 81 bu arabaya komple sol taraf koydular :) burda sahibi 20 bin tlye bıraktı almadım geçmişini öğrenince :D:D
nette değişen sadece sol ön çamurluk yazmış :D biri bunu uyandırsın :D
Benim kaybetcek biseyim yom bilader...gerekeni yaparim gerekirse sen rahat ol ;) sikma canini neyin ne oldugunuda kimin ne oldugunuda iyi biliyorum ben ...
Aracimin durumunu merak edenler icin...benim tim araclarim yolda sadece 2 - 3 ay kullanilir geri kalan 7 8 ay kapali garajda yatar meslegimden dolayi...kimin ne dedigi umrumda deil...hersey ortada...
Oyleleri bitmedi bitmezde volkan'im.
Bide anlamadigim yani kendi malinla ugrasmayi birakip saga sola boklamayi seviyorlar boyle tipler.
Allaha sukur benim arabamda icime sinmeyen hicbirsey yok. Olsa ztn almazdim dunya para verip.
Ustunede bi dunya harciyorum. Cokta guzel olucak insAllah.
Haddinden fazlasi kadar arabayi isteyen var. Iclerinde cok ciddi teklif edenlerde var. Suanlikta dusunmuyorum keyifle biniyorum.
Volkan senin gibi adamin vti'dan sogumasini istemezdim. Senin gibi emek veren butun aldigin parcalarin en kalitelisini alan insan cok az kaldi. Millet yag bile degismiyor ya masraf etcem diye :)
Arkadaşlarım abilerim elinde b16a2 silindir kapağı olan var mı. .
Connecting site...
varmı bilgisi olan hızlılar.
954'te var gerekli bilgi