Tayyyyytayyyy patlarrrrr:D
Printable View
Tayyyyytayyyy patlarrrrr:D
Herkes vtec uzmanı, önünde internet olan piyasayı takip ediyo tayfun abi, herşey olabilir :D
Arkadaşlar lacivert sedan 34 UP plakalı bir VTI var, canlı görmedim resmini görmüştüm, arkadaşlar görmüş canlı amca spec miş :) bilgisi olan tanıyan bilen varmı aracı? mekanı nerededir? satarmı vs vs bilgisi lazım :)
amcadan akimi hizla ilerliyor bi kac seneye butun vtilar amca sahipleri tarafindan satilacak.simdiden ucuza 3-5 tane patlak alip plakalarini degistirip peder ustune yapayim .2 sene sonra amcadan diye satarim: D filtresine katalizörune kadar dokunulmamis hesabi.amcadan typer akimi ne zaman baslar acaba
Zd 'nin bi videosunu izledim vtec pert olmus baslikli birak degiseni boyaya bile gerek yoktu. tepki gosterip yorum yapmistim kimse cevap verememisti. Hatta car arts paylasmisti videoyu yanilmiyorsam.
Lafi acilmisken Lak'i hic canli gormedim ama macundan araba yapmislar diye benimde kulagima geldi ama aldiris etmemistim.
Sirf bu gereksiz kendiniz bilmezler yuzunden honda'dan sogudum. Vab s2k da bizde kaporasini aldigimiz araci bebenin biri kotuledi diye satis iptal olmustu. Cocuk araba surmeyi bilmiyor ama masallahi var ayakli expertiz :)
Boc da degisen yoktu onden kazali diye haberleri bile kulagima gelmisti nasil bi hayal dunyalarinda yasiyolarsa artik :)
Biz fazla yufka yürekliyiz.. Deveyi diken insanı s.ken yaranır.
Tavanı değişmiş araç içinde tavanı değişmiş yorumu yapılıyor.
Çok gereksiz konular bunlar, tavan zaten değişmiş.
Sezgin bi cigara ver:D
Hayırlı uğurlu olsun çağlar kazasız belasız kullanın :) piyasada bulabilceğiniz en düzgün vti almışınız.yusuf a galiba ön panel çamurluk kaput değişmiş demişsiniz aracı yeni aldığında sizden sonra beni aradı arabam için böyle dediler iyiki 3 sene boyunca bendeyken kimse bana demedi :) yusufun elinden gitmesine açıkça sevindim he unutmadan ccd yi ccd yapan benim inşallah arabaya iyi bakarsınız tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız.
Connecting site...
paşalar bunun durumu nedir , motor içi pek bi manidar duruyor :)