Bende görünce şaşırdım güzelim arabayı bozmuşlar 2 ayda bu hale geldi ise 1 senede neler olur işten anlamadıkları belli açıklamaya şiir yazmış mübarek
Printable View
Bende görünce şaşırdım güzelim arabayı bozmuşlar 2 ayda bu hale geldi ise 1 senede neler olur işten anlamadıkları belli açıklamaya şiir yazmış mübarek
2 sene bindiğim araba 2 ay önce sattımm araba izmire japon tuning e satıldı uğur diye bi arkadaş aldıı aracın çıtalarının iptal edileceğini biliyordum orj anahtarını gönderirken arabayı karsa sattım dedi artı bites önündeki cebin alt kısmında ufak bi yanıık var resimdede belli oluyor lastikler değişmemiş önler toyo 50 arkalar 55 yanak arka bağaj kırmızı honda logosu ön lip o ön lip kılimanın ayar düğmesi sıcak soğuk kırıktı hala kırık daha ayrıntı çok varda yazmaya gerek yok
1997 Honda Civic 1.6 VTi 20.800 TL Sahibinden satılık ikinci el arkadaşlar bu arac hakkında bilgisi olan var mı?
1998 Honda Civic 1.6 VTi 19.800 TL Sahibinden satılık ikinci el
bilgisi olan war mı orj kmde denıyor?
geçen sene 21500 den satılıktı. o ilanda 105bin de olduğu yazıyordu.
çok araştırdık geçen sene. abi abimiz gidip test bile etmişti. yürürü güzel demişti. insanın kendi gözüyle görmesi gibi olmuyor yine de
araba dıştan kesinlikle kusursuz duruyor ytg plaka olan canlı canlı cok görüdm geçen sene.
sitede okudugum kadarıyla sahil yolunda bi kazası var kimisi ufak kimisi orta haldeydi kaza yazdılar ...
eğer arkadaş satmadı ise hyajl yada buna yakın bir nicki var arac sahibinin...
arabayı bilen arkadaşlar var görünce yazarlar illaki.yada arkadaşa direkt msj atın size anlatsın.