evet o araba abi önceden pembe resmini görmüştüm bende
Printable View
evet o araba abi önceden pembe resmini görmüştüm bende
pembe izleri göremedim çünkü yeni sahibi tekrar komple boyaya sokmuştu o aracı bu sefer her şeyiyle boyanmıştı araç
ancak pembe oldugunu falan kac kere renk degıstırdıgını bılıyordum üstüne üstlük yeni boyasına ragmen araç tekrar akza yapmış yanda içeriye göçüklük vardı sağ ön çamurluk ve ön tamponda :D :D :D :D
Pembe halindeyken emrah diye bir arkadaşımdaydı. O zamanlarda hatrı sayılır kazaları vardı.
Ama yinede alınır görmüş geçirmiş bir araba çünkü :D
parasına göre araba işte...geçmişe bakmamak lazım....şimdi araç arkadaşımın arkadaşında :D
güzel gidiyor boş crx 5 boy geçti :D :D
bu fiyata veriyosa şahinimi satsam vtec alırım diyorm :p :D :D :D
arkdslar ben artık şuna inanıyorum ki, vti yı alıpta elınızde kalması gıbı bı durum yok :D
her turlu ne sekılde olursa olsun satılıyo bu japon icatı ya.
bız bu arabaya bakmaya gıttıgımızde arkdsla dedık bu araba bu adamda artık curur elınde kalır ama taklalı ve sayısız kazası olmasına ragmen ondn sonra bıle 2-3 sefer el degıstırmıs.
17 yasımdan berı farklı 1.4 islere biniyorum, son 2-3 senedır vtı larla bıraz daha ılgılenıyorum fazla kazası olmasın falan fılan degısenı cok olmasın dıe ama yemın edıyorum bakmıycam artık ya, al bin gazla sat :D olay budur ya.
evet satılıyo ama biraz uğraştırıyo :D kasım ayında bende sattım önden bombalıydı ben 18e zor verdim alan eleman 19500e haftasına başkasına sattı bayada masraf vardı incik boncuk :D :D
o araba ab 4427 di galiba plakası
zımpara yapmışlar boyası mat olmuştu arabanın en son aksaray tarafındaydı araba 4-5 defa renk değiştirmiş sunroof a macun çekmişlerdi falan filan baya pis bi arabaydı :D
yok kanka kalsın başıma dert almak istemiyorum artık :D
hahaha :D kanka sana alalım bunu cep50 misali hani yaparsın sen :D :D
Yorumlar aldı başını gidiyor bi ÇÖP TENEKESİ İÇİN :D :D :D :D :D
Ama HONDA yaniii :D
araca baktıkta arkadasımla sanayıde bınmek ıcın alsakk mı dıoz 8 lıra werek sanayıde gazlamalık...:hahaha::hahaha::hahaha:
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 13.900 TL Sahibinden satılık ikinci el bu aracın butun ozgecmısını bılıyorum almayı dusunen varsa pm atsın