VTC 33 97model, izmirde 35 HB plaka olarak dolaşmakta. en son 2hafta önce gördüm
Printable View
Ilanda yazılanlar doğruysa km kaporta falan bu fıyata anında satılması laZımdı. Bilen ıllakı çıkar aracı
16 ay beyaz vti nasil arkadaslar gidip bakqn faln varmi ???
Caglarin eski arabasi.
Eskidende izmitteydi.
Soyle bi durum var, eger gercekten o km'de degisensiz cok duzgun bir vti dusuncesiyle giderseniz bos donersiniz. Cunku sizde biliyorsunuz ki suanki piyasada o paraya 1 saat bile durmazdi.
Ornek vereyim, bizim burda 41ay beyaz sedan vti'i cogu kisi biliyor. 2 parca lokal boyali. 120binde. Ben o arabaya 35-36bin tl verdim volkan suanlik dusunmedigini soylemisti.
Hepimiz farkindayiz vti piyasasinin. Ben amcadan aldim ilk sahibinden 90binde boyali arabayi 35bine. Alir almaz 2500tl bakim masrafi ettim ne var ne yok yeniledim. Suan taktigim parcalarlada 40i buldu bana. Bakinca cok ciddi para. Ama zevk isi.
Eger param bu civarlara iyisi olsun derseniz gidin bakin. Aksi takdirde cok duzgun araba ararsaniz kesenin agzini acmaniz gerebilir biraz daha.
Mesela km takintiniz yoksa tibet nickli Emre'nin 16ac yesil sedanla oturup duzgun bisekilde konusursaniz oda fiyatta yardimci olacaktir eminim. 16ay'da guzel araba. Motoru fln yeni yapildiydi. Ztn burdaki sahibi turbo mehmet motor mekanik ustasiydi.
millet işkembeden fiyat atıyo :) 20 ye alınan arabayı 30 diyo . nasıl bir piyasadır lanet olsun. 40 a satar inşallah
Valla gercekten duzgun arabayi 20ye aldiysa, 35de ister 40ta. Allah herkezin gonlune gore versin.
Bide adam 35 yazmis arabasina herkez tepki gostermis bende bunu anlamiyorum.
40ta ister 50de mal adamin sonucta. Almazsiniz veya talip olmazsiniz olur biter.
Niye ki bu tepki. Zaten temiz arabalarin hangileri oldugu az cok belli.
Fiyat konusunda kimsenin tepki gostermesine hakki yok bence.
Allah kimseye malini dertten kederden, saglik problemlerinden, aciliyetten sattirmasin.
Arkadaşlar aracı tanıyan bilen varmıdır. 59 TP 550
Connecting site...
Vallahi gayette düzgün araba her vti için atıp tutuyo herkes biseyler. 5664 msj atinca km de tutuyor. Daha önce b18c motor olarak turboluydu ondan km yapmadi denildi banada. degisenleride var ben satarken hepsini söyledim ama arabanin panelinde motor icinde kapi iclerinde tavanda boya yok ayhan benden alırkende 2 saat incelediler expertiz yaptırıp aldı. Bende alırken expertiz yaptirip almistim motoru gayet saglikliydi komprasyonları yerindeydi % 80 motor ömrü verdiler. Sesi solugu gayet yerinde. Ne vti lar satılıyor tursunun bayrak tutanı hepsini biliyoruz yani bende bu arabayi parayla almistim öpücükle degil. Ben aldıktan sonrada bana izmitten bazı arkadaslar demisti biz onu 24 e almadık vs vs ee alsaydiniz bilader ozaman alcaktiniz yani. Deri koltuklariyla klimasiz spoon jantlariyla 24 e :) arabayı gidin görün durusu olsun her yönüyle guzel araba. Cok cok iyi degil öyle olsa 35 40 ister ama iyi yani alınmıycak bi araba degil.
doğru söze ne denir ömer bizim milletimiz hep ucuzun hep düşeşin peşinde ama ucuz etin yahnisi tuzlu olur demişler. vtı aldık hadı gazlayalım olmuyor etrafımızda cok var 3 bin düşüğe alıp sevinen ama 15 gün sona conta yakan motor kıran .hakı b.kunu geciyor sonra onuda aracın sahıbı bılıyor.işin en kötü yanıda dünya para harcayıp adam edemıyorlar arabayı.ben bunları ılana acıkca yazarken sallamadım etrafımdakı ınsanların durumlarını bıldıgım ıcın yazdım kı sızın de canınız yanmasın.
etrafta fıyata cok dıyorlar atıp tutuyorlar yok 5 daha koy typer al dıye evet alırlar motoru bıtık kasa pert typer :) o kısılere seslenıyorum temız typerın ederı kac acıkca soylesınler
vtı fıyatları ucmadı arkadas otomobıl pıyasası uctu sahın 20 bın , gtı 28bın ,ep3 60 bın sk2 100k cıvarı ıstıyor. daha düne kadar 9-10 liraya satılan corsalar 18 bıne alıcı buluyor.ama mıllet takmıs vtıya eger fıyatı coksa almayın arkadaslar ucuz vtı bakın yada kendı arabam ıcın soylemıyorum bunları ama bu yazıyı okuyan arkadasım sana seslenıyorum elınde kız gibi bır vtı olsa 25bine satarmısın?
temız bir vtı pıyasada nadir var bunu herkes bılıyor ve temızınıde kımse 30dan aşagı ıstemez bunu herkes bılıyor.
saglıcakla kalın
ılla alacak diyen arkadas söker kadranı bakar oynama varmı yokmu dıye yaada kadran degısmısmı ?pıyasada ne ınsanlar arabasını her muayaneden önce km düşüren.yanlıs anlasılmasın km olayını bu arac ıcın soylemıyorum .renta carlar bıle uyandı artık onlarda km dusuruyor her muayeden önce sonra ılk sahıbınden düşük kmlı dıye satıyor...alınacak arabanın basına gıdılır ıcıne sınerse alırsın ben bunu bılır bunu soylerım ben acyı almadan önce 5 vtı gezdım herkesın çiçek boncuk dedıgı vtıları beğenıpte almadım..3 lıra fazla olsun temız olsun ıstedım hep