teşekkürler eski aracımda kullandığm pistonlar ile ölçüsü aynı, ben oem conta kullanmıştım fakat kalın daha iyi olacağını söyleyenler olmadı değil.
sizin bu kalın conta da sıkıştırmanız nedir tam olarak ölçüm yaptınız mı ?
Printable View
Kagit ustunde hesapladigim kadariyla 11.9 cr gibi blok ve kapak yuzunden alinan toz pasolarla beraber.yanliz subaplarimda flat oldugu icin sikistirmam 0.3 puan gibide subaplardan artiyor.
Bizde avans açamıyorduk Oem Conta ile kalını demek ki onun için önermişler :beuj:
Kapagin yada blogun gereginden fazla tasli olabilir yoksa sadece b16b pistonla direk avans vurmaz bi makine.
Connecting site...
bunun hakkında bilgisi olan var mı ? Eski plakasının 01 SC olduğunu öğrenebildim sadece
Connecting site...
Nedir ne değildir bilgisi olan varmı kafayı takmış durumdayım
kimse bakmıyormu butarafa
Sonrası halk plajı :D
Gr vtec i dun yeni sahibi erkan kardesime gebzeye verdim umarim hep ben de kaldigi gibi kalir...:-)
b16 sedan eg nin 01 le alakası yok. Arabanın motorunda sıkıntı yok. Arayın kürşatı detaylı herşeyini anlatsın. Motora yeni bakımları yaptı yağ-yağ filtresi bütün sıvıları vs herşeyi yeni değişti. Lastikleri güzel. Önden kazalı aldı ufak bi tıklaması vardı. kaputu izmirde cıkarıp attı camurlukla birlikte o şekilde geldi . Düzelecek haldeydi yoksa. onları değiştirdi. Boyatmadı vakti yoktu diye. Karbon folyo çekip bindi. Bi sorunu yok. Karıştırmayın arabayı plakasını izmirlilere sorun bilir zaten. B16b piston vs var