User Tag List

Sayfa 968/969 İlkİlk ... 468868918958966967968969 SonSon
18400 sonuçtan 18.374 ile 18.392 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OronteS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sana ömer Faruk elma değil ömer Faruk Turan demeliyiz. Aranizdaki tek fark o pertleri alıyor macunlayip boyayıp satıyor ama sen bu işi çok daha ucuza hallediyorsun. 2aksesuar bi Egzos koltuklara direksiyona kılıf bi pasta cila sonra Prof foto itele gitsin orijinal bebek Vtı dıye.ama yemezler (forumdan okuduğum tabırle)
    şakşakçı tayfanla beraber hasar kayıtlı veya sağ önden kazalı Yada yürümeyen vtıları orjınal bebek diye satıyorsun.şimdki 34zd290 kırmızı sedan arabanda sözde 90 yasında Amca'dan ama amcamız hızlıymış yasına bakmadan si ile kapısırken refüje çıkmış . Km orj 90 bın dıyorsun ama baştaki sıfır neden yerinde değil kayık duruyor ilk senin kadranda gördüm ben. Beni yalanlamak istıyorsan ver şaseyi araştıralım
    Mertcanla kankasınız bunu forumdaki birbirinize methiyeler düzen eski yorumlardan anladım.ama herkes seni tanıyor merak etme.al Vtı gördüğün en ıyı Vtı ıse nerde gördün resimde mi videodamı?al Vtı ıle yanyana 1 tek foton varsa ınanalım
    Videolara gelince hepsı 1 Yada 2sene öncesının dıkkat ettın mı?
    Km olayını söylediğin iyi oldu 400binde bir arabanın motoru ilk günkü kondisyonda ise neden 90bınde Vtı var bende dıye çarşaf çarşaf reklam yapıyorsun.senın yazdığına göre 90bınde olanla 400bınde olan vtıyın hıcbır farkı yok
    Ömer Faruk Turan sen Ahmet'i Mehmet'i bosver arabanı parlar cilalı fotoşoklu resim Çek paylaşim yap.
    güzel kardeşim sen milletin malına niye laf atıyorsun ki ben onu anlamadım adamın malı sanane istediği rakamı ister 30 ister,ister 10 ister seni ırgalamaz o.kafana cebine uymazsa hayırlı satışlar dersin olur biter yok motoru bitmiş yok yok refüje çıkmış yok amcaymış dedeymiş sanane kardeşim az saygılı ol bence.ayrıca ömer bu işi seviyor adam zevkine aracı yapıyor sanane ister satar ister yakar adam bu işe gönül vermiş zevkini keyfini aracına gösteriyor suçmu saçma konuşma lütfen.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ya milleti tanıyan biri sabır taşına bakıyo yada mübarek Ramazanın seçilmişlerinden
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay senın anladığın gıbı değil cix. Olay cok farklı eski postları okuyun bence.kımsenın fıyatına lafımız yok ama eleştiri yapma hakkımızda olmalı. Buradaki bu yandaşlik bu şakşakçılık bitmeli ben mertcanla konusuyorum oradan birileri atlıyor lafa gırıyor. Muhatap oldugum kısının ağzı yok mu ki üçünçü tekil şahıslar olayı ıyıce kızıştırıyor. Ben kımseden lafımı çekmem bi tanede yandaşım yok varsın doğru söyleyeni dokuz köyden kovsunlar ama gerçekler bunlar kimse değiştiremez. Bu arada ben gercekleri söylerim , mübarek ayda yalan söyleyip milletin malını kötüleyerek günaha girmem. Iyı geceler

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıkları doğrudur yalandır bilemem ama ilk defa böyle dobra yazan birini görüyorum. Ben bu konu için değil ama şunu anlamıyorum kardeşlerim abilerim. Bir araç motor kırabilir bu ayıp değil. Bu araç geçmişte motor kırmıştı dendiğinde kavga çıkıyor. Teker teker kaza yapıyor bu vtecler ama kazasız deniyor. Çoğu kmyi düşüyor bizzat bildiğim var. Vtecin zaten bu saatten sonra iyi toplanmışını almak lazım, zaten piyasa fiyatı aldı başını yürüdü. Zaten oraya girmeyelim, ben bile hondadan vazgeçtiysem artık
    .

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay senın anladığın gıbı değil cix. Olay cok farklı eski postları okuyun bence.kımsenın fıyatına lafımız yok ama eleştiri yapma hakkımızda olmalı. Buradaki bu yandaşlik bu şakşakçılık bitmeli ben mertcanla konusuyorum oradan birileri atlıyor lafa gırıyor. Muhatap oldugum kısının ağzı yok mu ki üçünçü tekil şahıslar olayı ıyıce kızıştırıyor. Ben kımseden lafımı çekmem bi tanede yandaşım yok varsın doğru söyleyeni dokuz köyden kovsunlar ama gerçekler bunlar kimse değiştiremez. Bu arada ben gercekleri söylerim , mübarek ayda yalan söyleyip milletin malını kötüleyerek günaha girmem. Iyı geceler
    isimim yasin kardeşim ben sana eleştiri yapma demiyorum ama milletin malı için böyle de konuşma en başta yaptığın hata zaten senden kaç yaş büyük birine hitap şeklin yanlış. yok fotoşop yapıyor yok poşet geçiriyor adamın zevki o ona karışamazsın sen o eleştiri değildir adam öyle mutlu oluyor yapıyor bizede saygı duymak düşer ha beğenmiyorsan beğenmiyorum diyip geçersin ama farklı farklı cümlelere gerek yok. ben mertcan abiyi tanımıyorum ömer kardeşimi sevdiğim için cevap yazdım yanlış anlaşılmasın ömerin yaptığı işe saygı duyuyorum.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle sana ömer Faruk elma değil ömer Faruk Turan demeliyiz. Aranizdaki tek fark o pertleri alıyor macunlayip boyayıp satıyor ama sen bu işi çok daha ucuza hallediyorsun. 2aksesuar bi Egzos koltuklara direksiyona kılıf bi pasta cila sonra Prof foto itele gitsin orijinal bebek Vtı dıye.ama yemezler (forumdan okuduğum tabırle)
    şakşakçı tayfanla beraber hasar kayıtlı veya sağ önden kazalı Yada yürümeyen vtıları orjınal bebek diye satıyorsun.şimdki 34zd290 kırmızı sedan arabanda sözde 90 yasında Amca'dan ama amcamız hızlıymış yasına bakmadan si ile kapısırken refüje çıkmış . Km orj 90 bın dıyorsun ama baştaki sıfır neden yerinde değil kayık duruyor ilk senin kadranda gördüm ben. Beni yalanlamak istıyorsan ver şaseyi araştıralım
    Mertcanla kankasınız bunu forumdaki birbirinize methiyeler düzen eski yorumlardan anladım.ama herkes seni tanıyor merak etme.al Vtı gördüğün en ıyı Vtı ıse nerde gördün resimde mi videodamı?al Vtı ıle yanyana 1 tek foton varsa ınanalım
    Videolara gelince hepsı 1 Yada 2sene öncesının dıkkat ettın mı?
    Km olayını söylediğin iyi oldu 400binde bir arabanın motoru ilk günkü kondisyonda ise neden 90bınde Vtı var bende dıye çarşaf çarşaf reklam yapıyorsun.senın yazdığına göre 90bınde olanla 400bınde olan vtıyın hıcbır farkı yok
    Ömer Faruk Turan sen Ahmet'i Mehmet'i bosver arabanı parlar cilalı fotoşoklu resim Çek paylaşim yap.
    Kardes oncelikle benim adim omer faruk elma. Turan muran degil bu 1.
    Benim saksakci tayfam yok ayrica benim araba alip sattigimda yok. Arabalarimi alanlar hep esim dostum zaten bu 2.
    Benim hicbir arabam sag onden kazali veya yurumeyen degildi butun arabalarimin nasil oldugunu senin yasin yetmez bilmeye bu 3.
    Ayrica aldigim adam arabanin ilk sahibi ve 75 yasinda. Bunu forumdaki bicok arkadasta benden once biliyordu km'si orjinal kimseye yalan aticak degiliz bu 4.
    Senin gibi beyin yoksunu insanlar anca iste boyle yok si ile kapisirken refuje cikti diye senaryo uydurur zaten bu 5.
    Evet Mertcan benim dostum ve o yuzden gercekleri soyluorum bu 6.
    Sen daha mahallede parkta oynarken Mertcan turbo vti'a biniyordu bu 7.

Ayrica sen bana ozelden numarani atarmisin?
    Ben sana benim arabamin sasesinide vereyim, mertcanin arabasiyla olan fotografimida gondereyim.

Boyle klavye basinda atip tutmak ah kam kesmek kolay..
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu isin icinde bi bit yenigi var kolay kolay kimse bu tarz konusmaya girmez
    İnsanin sahsina adini degistirerek malina iftira etmek kolay bisey degil allah islah etsin
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıkları doğrudur yalandır bilemem ama ilk defa böyle dobra yazan birini görüyorum. Ben bu konu için değil ama şunu anlamıyorum kardeşlerim abilerim. Bir araç motor kırabilir bu ayıp değil. Bu araç geçmişte motor kırmıştı dendiğinde kavga çıkıyor. Teker teker kaza yapıyor bu vtecler ama kazasız deniyor. Çoğu kmyi düşüyor bizzat bildiğim var. Vtecin zaten bu saatten sonra iyi toplanmışını almak lazım, zaten piyasa fiyatı aldı başını yürüdü. Zaten oraya girmeyelim, ben bile hondadan vazgeçtiysem artık
    Kardesım mıllet herşeyi biliyor ama söylemiyor söyleyemiyor . Neden dersen ya arkadaşlar Yada düşman kazanıp kendı arabalarını kötülerler dıye korkuyorlar Yada cekınıyorlar dıyelım. Ben senelerdır okuyorum gecmiste x arabası ıcın pert deyip sonra kendısı Yada arkadaşı alınca araba orjınal bebek oluyor. Mıllet burda kendı arkadaşlarının arabasının kusurunu söylemiyor ama yabancı bırı olunca olmasa bıle kusur söylüyorlar. Allah'ını seven acsın eskılere baksın sorgulamalara mertcan Ankara'daki bütün vtılara ne yorum yapmiş hepsını kötülemiş 1tane ıyı yazmamış çünkü çekmiyor en ıyı tek onunki . Ömer'e gelince eğer satılan araç tanıdıgındaysa ıyı yorum yapmış tanıdığının arabasına kötü yorum asla yapmamış . Mertcanın arabasına yaptıgı yorumun 10 tane benzerı eskı postlarda var baskalarına yapmış. Ama sorgulamayı yapan bir arkadaşı ıse sorgulanan araba yabancıda ise kusurlarını hep özelden pm atmiş konuya hiç yazmamış .hıtap seklıne gelirsek ilk postlarda nedeni var saygıyı haketmıyor. Km çekilen ve kazalı bebek Vtı hep var olacakta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hem foruma yazıyo hem mertcanla aramda olan konuşma 3. şahıslar ne karışıyo diosun.
    Birbirimizi tanıyoruz ki muhattap oluyoruz
    Bu arada ben 654651321. şahıs

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu çocuk 19 yaşında değil bence.. 19 yaşında ki bi arkadaş bu kadar kolay atıp tutamaz Kimi kızdırdınız yine vtec'ciler adam bilenmişte gelmiş

Bu arada bence sizde çok fazla mesaj yazıpta prim yaptırmayın buna Herkes hangi arabanın ne olduğunu, hangi adamın nasıl olduğunu çok iyi biliyor

Adam AL vtec'in siyah halini bilmiyo, gelmişsiniz adama laf anlatmaya çalışıyosunuz.. Şahsen vtec alacak olsam ve 40 milyar param olsa gider Mertcan abiye sorarım abi ne kadara verirsin AL'yi diye.. Araba onun rakam onun

Sene oldu 2014 hala araba fiyatlarına yorum yapanlar var.. Anlamıyolar bir türlü.. Ben istersem kıçı kırık twingo'ya 25 milyar isterim.. Kime ne spor gazetesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hem foruma yazıyo hem mertcanla aramda olan konuşma 3. şahıslar ne karışıyo diosun.
    Birbirimizi tanıyoruz ki muhattap oluyoruz
    Bu arada ben 654651321. şahıs
    Bır sorunun mu var senın? Baskasına sorulan soruları cevaplamak kımseye düşmez sorunun cevabını sorulan kişi verir. Sende çürük elmasın unutmadım kazalı kırmızı kk Vtı sahte roll videolarıyla şakşakçılar sayesinde sattığını ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaahahahhaa

lan dümenci çıkarda maskeni kim olduğunu bilelim.

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam fbi beyler dağılın
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslanım sahte roll videosu bak

KKing & CCD VTI 2 - YouTube

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaahahahhaa

lan dümenci çıkarda maskeni kim olduğunu bilelim.
    Ben 19 yaşındayım ama 3 senedir Vtı sahıbıyım ve bu forumu 4 senedir takip ediyorum. Bılenmeye gerek yok konuyu bastan sona okuyan herkes kımın ne olduğunu anlar. Sen ıkı lafı bir araya getiremıyorsun diye benide kendi düşük zeka seviyende görme lütfen.
    Bu arada fazla Msj yazmayın foyolarınız dökülmesin
    Şu mübarek günde imanı olan elini vicdanına koysun tarafsız yorum yapsın 3 parca degısenlı komple renk degıstırmıs 400 bındekı araca kaç lira verir , emınım bu fıyat 20 yı geçmez
    Çünkü bu araç bı baskasında olsa PERT muamelesi görür tıpkı ilandaki kırmızı sedan gibi
    Sen git mertcan abınden al o vtıyı
    Olay fıyatı astı okumadan bastan sona yorum yapmayın lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allaha şükür imanımızdan eksiltmesinde seninki gibi gıybete iftiraya düşürmesin.

ama baban keşke dışarı boşalsaymış be oğlum .

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet japonlar nasi bi araba yaptiysa adamlar TR de 20sene sonra milleti birbirine dusuruyo

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAdem yalan dolan konuşuluyor o zaman bu konuyu da mı kaldıralım ? ne dersiniz ?

Buna inanlar açık yüreklilikle yazsın Lütfen
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)