Tamam şimdi hatırladım, bu araç pert eden arkadaşın yüzünü hiç güldürmemişti diye kalmış aklımda. İlgilenenlere teşekkürler.
Tamam şimdi hatırladım, bu araç pert eden arkadaşın yüzünü hiç güldürmemişti diye kalmış aklımda. İlgilenenlere teşekkürler.
bende aradım önce orjinal dedi sonra bi saymaya başladı kapılar çamurluklar hadi byby dedim kapattım
98 sedan vti ın kasko degeri 21bin goruluyor yani pertine o parayı veriorlar ki senn temiz vti dan bahsediorsun bu araclar ozel araclar piyasada nadir gorulen vede herkesin imrenerek binmek isteyip de binemedigi araclardır 4 kapılı 160 hp ve full paket vergisi yakıtı ekonomik baska bir arac varsa hemen alalım ??
herkesin arabası kendine guzel kardes 18 bine tertemiz varsa 4 cvc i alırım getir okk
kara sevda
Vteclerinde mazisi bitmiyor arkadaş![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Hâla daha vtec piyasası konuşuluyor hayret ediyorum bazen. Bırakın arkadaş alan alıyor, satmaya kalktınmı satılıyorda. Kime ne? Çok astronomik fiyatlar olmadıktan sonra düzgün sayılabilecek bi vtec hertürlü alınırda satılırda speclerine göre 18-21 arası. Vergi avantajı + küçük bütçelerle yüksek verim + karakterine göre düşük yakıt tüketimi + 4 kapı. Bu eğride rakibi yok. Almak istemeyen almasın. Kimse kimseye zorla malını satmıyor. 98 Vtec oldumu birde fiyatı 21-22 oldumu kıyamet kopuyor. 98-99 106 lara 18-19 istenilen piyasada vtecler ölmez. Sağolsun 1.4cü arkadaşlarda arabasını vtec paralarına piyasaya sürüp vtecçilerin işini kolaylaştırıyor. 18 teklif edildimi git 1.4 bak diyip haklı şekilde sıyrılıyor işin içinden.
gri sedanın konusu açılmıştı burda. turşu denmişti hatırladığım kadarıyla.
zaten sanırım kafadan bi kazası var![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Arkadaşın hevesini kırmak istemem ama umarım gösteripte almıştır, çok canı yanacak gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)