doğru demiş
![]()
ender arkadaşımdır ve çok iyi niyetli bi arkadaştır ve aracı da çok güzel bi arabaydı satarak yazık ettin diye kendine de defalarca söledim ama anlattığına göre aracı alan arkadaşlar fazla çakalmış adamlar direk aracın altına bakmışlar yok darbeli yok aırbag açık şanzuman şu bu derken öldürmüşler yani ender de bi maldan soğuduysa yarı parasına bile satar yoksa o araba o paralara verilecek araba değildi zaten o fiyatlara düşeceğini bilsem hanımın kolundan alır bilezikleri satar ben alırdım ki sattıktan sonra haberim oldu araba böyle böyleymiş soğudum arabadan 15e bile verirdim dedi bana
abi keyfi pert derken özelden detay verir misin varsa kaza fotoğrafı atar mısın.
arac bana yakın bi semtte görüyorum dıştan 10numara gerçektende.
ama baya bi söylenmişti bi konuda çalışkan nickli üye hakkımı helal etmiyorum gibi laflarını hatırlıyorum baya üzgündü anladığımız kadarıyla :S
yaw çalışkanı ben forumda göremiyorm arabadan sorna sanırım sitedende soğudu yada başında bir iş var
hergün foto eklerdi hergün online olurdu.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
enden neden böyle yapıor anlamıorum daha öncede aynı şekilde arac satmıstı . en azından cevreye haber verse tanıdık birine giderdi hc olmadı :S
o konuda sana katılıyorum tayfun ama hep sattıktan sonra haberimiz oluyo siyah 99hb de uygun fiyata gitmişti o da antalyada zaten şu an
@sekolive: ender evdeki neti iptal ettirdi ondan da sıkılmış internet cefeye felan giderse öle onunharicinde nete felan girdiği yok
ET Vteğin
Anmelden | Facebook
şu vıdeosu var pek bişi anlasılmıyor yürürü gerçekten güzel serkan abinin çok emeği vardı üstünde.
ET vtec'e rodajdayken binmiştim.
İnanılmaz keyifli bir araç.
Çok çok sağlam yürüyeceği belliydi.
Araba gırtlak dolu. Ayrıca kaput, tavan ve bagaj kapağında boya yok. Pembe bir şekilde duruyor. Kazasız, belasız bir araç.
200+ olduğu kesin fakat 255 verir mi bilmiyorum.
Ayrıca, Serkan abi ciddi emek verdi bu araca.
Neden yeni alan kişi hemen satılığa çıkartır anlamam!
Vtec'i iyice ticaret işine dökmeye başladı millet.
Alıp, 1 hafta sonra üstüne 2-3 koyup satıyorlar artık.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
ET vtec kırmızı olan sanıyorum. ilkerin söylediğine göre araba şuanki ilanının çok çok üzerine satılmış yanlız.
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
İkisi Hakkında Bilgi Alabilirmiyim Lütfen ?...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)