User Tag List

Sayfa 226/969 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
18400 sonuçtan 4.276 ile 4.294 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım ben dırek sordum honda servısıne motor kulaklarından tut hersey aynı tek degısen korukler salıncaklar aktarılıcak bırde eletrık tesısatı baska hıc bır fark yok cunkı serıs bıle dıyo abı aynı kalıptan cıkıyolar sadece motor ve yuruyen degısıyo dıyo baska fark yok dıyo cunkı arkadasım bu ıse gırmeden once arastırdık aynen oyle oldu ve cok memnun pıtır pıtır bır vtec var motor sıfır sanjumanla beraber

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın bütçe meselesi. Ama sadece sahibindendeki ilanlara bakılarak vtec alınmaz bulunduğunuz şehirde gezmeniz lazım ve denk gelince kişiyle bir şekilde irtibata geçmeniz gerekiyor. Zaten sahibindene düşmüş araba fiyatı yüksek olan arabadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın bütçe meselesi. Ama sadece sahibindendeki ilanlara bakılarak vtec alınmaz bulunduğunuz şehirde gezmeniz lazım ve denk gelince kişiyle bir şekilde irtibata geçmeniz gerekiyor. Zaten sahibindene düşmüş araba fiyatı yüksek olan arabadır.
    hıc sorma ya arabada kaza var degısen var bel altı boyasız yok motor herkez saolsun bınıp bınıp km dusuruyo 3ılerı 1 gerı sarıyo kmler nasıl oluyosa vtec lerde e arıyoruz kardesım bınıcez bu arabaya yanı soruyosun yok pıyasada temızı temızıne agzını adam 27 28 cekıyo km 100 bın okadar para verdıkden sonra 3 daha ver sıfır motor sıfır sajuman kasa kazasız bın satarkende de ben bunu bunu yaptım kardes haberın ola bukadar basıt haksımıyım kımse darılmasında bana

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce yaşım 30 tabii kardesiz ama dikkatli yazarsan sevinirimküçük bi hesap yapalım seninle 15 14 civic 6 lira motor 21 oldu kulak elektrik tesisatı akslar arka fren diskleri atıyorum 3 lira ne oldu 24 motoru işletmek en az 2 lira olsu 26 sana işçilik hiç sölemedim bile onekadar tutar ustaya garaja göre deişir incik boncuk falan filan atladığım mutlaka vardır onlarada 3 4 lira desen 30 u baya gecer.sen tayyar gecerim diyosun onada basit hesap yapaılım yay sapka egzantrik hadi uygun buldun 1.5 lira piston 1lira anakolyatak conta 700 radyatör beyin sübap ooo yazarsak bitmez oda en aşagı 10 lira ee noldu kaça geldi araç sana tayyar kaçlira desenki 14 e k20 tamam ozaten fiyat olarak ucar ama segmentin cok üstüne cıkarsın turbo araçlarla yürürsün hepsiyele diil tabi.burda swap yapan birisi yazsın belki benim listem iyimser olabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hıc sorma ya arabada kaza var degısen var bel altı boyasız yok motor herkez saolsun bınıp bınıp km dusuruyo 3ılerı 1 gerı sarıyo kmler nasıl oluyosa vtec lerde e arıyoruz kardesım bınıcez bu arabaya yanı soruyosun yok pıyasada temızı temızıne agzını adam 27 28 cekıyo km 100 bın okadar para verdıkden sonra 3 daha ver sıfır motor sıfır sajuman kasa kazasız bın satarkende de ben bunu bunu yaptım kardes haberın ola bukadar basıt haksımıyım kımse darılmasında bana
    kimse darılmaz merak etme sen oparalara orjinal vtec sür piyasaya sıfır motorlu şazımanlı airbackli sunrooflu güzel satış yaparsın istersen kasayı eg yap klimayı koy 4 disk falan inan satarsın insanlar alır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce yaşım 30 tabii kardesiz ama dikkatli yazarsan sevinirimküçük bi hesap yapalım seninle 15 14 civic 6 lira motor 21 oldu kulak elektrik tesisatı akslar arka fren diskleri atıyorum 3 lira ne oldu 24 motoru işletmek en az 2 lira olsu 26 sana işçilik hiç sölemedim bile onekadar tutar ustaya garaja göre deişir incik boncuk falan filan atladığım mutlaka vardır onlarada 3 4 lira desen 30 u baya gecer.sen tayyar gecerim diyosun onada basit hesap yapaılım yay sapka egzantrik hadi uygun buldun 1.5 lira piston 1lira anakolyatak conta 700 radyatör beyin sübap ooo yazarsak bitmez oda en aşagı 10 lira ee noldu kaça geldi araç sana tayyar kaçlira desenki 14 e k20 tamam ozaten fiyat olarak ucar ama segmentin cok üstüne cıkarsın turbo araçlarla yürürsün hepsiyele diil tabi.burda swap yapan birisi yazsın belki benim listem iyimser olabilir..
    sen benım hangı lafımı yanlıs anladın tabı bılınmezde canım kardesım abım dıyım yasım 28 ama soyle soyleyım bu arac dunyada gencler tarafında cok sewılen bır arac bende sewıyorum fakat bınme bolumunden cıkıp alma bolumune gelınce ısdenen fıyatlar temız degıl sen olsan ne yaparsın sımdı ben kazalı bır arac aracdırıyorum vtec bulursam dırek bır 1.4is kafasına cokucem ozaman bana max araba 17 18 gelıyo 2 arac ıscılıkde 2 lıra tutmuyor oyle soyleyım sana canım abım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarda yaşın 23 yazıyo önce deiştir hiç bi lafınada kırılmadım niye kırılıyım bilgi paylaşıyoruz..yannış anlamada sen sadece inanmışşın okadar sana kim bu akılı verdi bilmiyorum ama senin hesapta bi 10 milyar açık var.kazalı vtec alıcan motoru yine kötü olucak motor yapıcan kazalı vtec i kaca alıcan 14 is alıcan nasıl 17 18 oldu bi anlat acıklamalı olarak öğrenelim bizde yaparız

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş heralde ondan söküp öbürüne direkt oturturum gözüyle bakıyor anlaşılan
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soyle soyleyım kazalı vtec sorusdurdum yıldız sanayısınde var bır hondacı abıde ben sordum motor ve ısdedıgın her ekıpmanı toplam 4 6 bın cıvarı tutrar dedı motor dahıl motor revıze ısınde para vermıyorum ankarada ozbıl motor akram oluyo ankaranın en buyuk 2. motor yapan bır dukkandır hondacı bır abı buldum eletrık tesısatını o cekıcek dedı 300 400 cıvarı bır fıyata yaparım dedı 12 dun bır honda bulmusdum 1.4is kaza degısensız talıcakdım aksamına satmıs toplamda bana malıyetı 19 cıvarı makıne muhendıslerınde tanıdık vasıtası ıle 200 tl projesını cızdırıcem emnıyetde problem yok sorusdurdum tum evraklarını al dedı bırde senın kacırdıgın bır bolum var oda su aldıgım 1.4is motor sajuman eletrık tesısat koltuklar akısler ne varsa verıyorum onlarıda 3 yada 4 mılyar alıcak yanı abı yanlıs anlama ben bu ısı tam 2 haftadır arastırıyorum yas tahtaya basarmıyım sence emnıyetde nerde varsa 2 kez 3 kez sordum cunku aldıgım kazalı aracın motoru aktarmada problem cıksa hem vtec motor hemde 1.4is elımde patlar bana toplam malıyetı 2. el motorda 20 22 bın sıfır motorda 24 26 cıvarı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş heralde ondan söküp öbürüne direkt oturturum gözüyle bakıyor anlaşılan
    valla soyle soyleyım 12 senedır arabalarla ugrasıyorum 2 haftadır kardesımle arasdırıyoruz 20 25 mılyar para baglıcam oyle parmak hesabıyle boyle ıslere kalkısılmaz cok arastırdım tum detayları rısklı ıs cunkı alırsın elınde patlaro daha kotu ısde gelebılır basına hurdacılarla ugrasmak cok zor helekı yıldız sanayı ıse konusulan yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor aks yürüyen elektrik tesisatı sanzıman ve bütün lazım olan parcaları 4 veya 6 lira veriyosun ölemi cok iyi .200 liraya motor işletiyosun bravo onu bidaha araştır derim.biz yeni sorduk sitede ibrahim arkadasa yada nizam olması lazım 3 milyar gibi bi rakam verdi yanılmıyosam.sunrooflu abs airbagli 14 üde 12 liraya buldun orjinal hatasız boyasız odahada güzel.motor işçiliğine para vermiycen süper.elektrik tesisatıda 400 milyon sen bunları bu paralara yap bide garaj ac endine paranın gözüne vurursun.tamam en fazla 26 dedin hadi bizde inandık peki tayyarı nasıl geçicen.?filtre eksoz headers nerde yay amortisör nerde.?piston egzantrik beyin yazılım nerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abı arastırmasam sendence boyle konusurmuyum yapma lutfen sızlerın oldugu gıbı bızlerınde tanıdıgımız var yalan soylucek halım yok ben aldıgım arabanın motoru sajumanı verıcem toplam kendıme ıscılıkde 1.5 2 arası tutuyo sormadan cıkarmıyım boyle bır olaya sence ınanamıyosan bılememde o ayrı bır olay ama saka bıyana arabayıda bulmusdum oda kardesım yuzunden kaldı abı son bıkez pazartesı soralım dedı makıne muhendıslerı projede sorun oluyo aldıgımız arabanın yası ıle hurdadan cıkardıgımız motor yası onemlı onu sormamısız sorun olmasın dıye adamda dun aksam satmıs ama suan arıyorum acık soyleyım 1.4is yok hava yastıklı degısensız 13 bıle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kardeş sen o paralara yaparsın sen büyüksün biz daha önce hiç swap yapmadık neyin nasıl olduğunu bilmiyoruz

arkadaşın dediği gibi sen bu parlara bu işi yaparsan ticarete dök al 1,4 leri vtec swapla sür piyasaya hem güzel parada kaldırmış olursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konusma nerden nereye geldı arkadaslar farkındamısınız ? ben sızlere bısı sordum senın konusmanın seklı dalga gecer gıbı ben tek sunu soruyorum aır bag olmaması bır sorun teskıl edermı ılerıde satısda hepsı bu nekadar buyudu ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer vti diye satarsan tabiki eder ama dersinki ben 1,4 e vti swap yaptım ozmn bir problem kalmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer vti diye satarsan tabiki eder ama dersinki ben 1,4 e vti swap yaptım ozmn bir problem kalmaz
    saol canım kardesım cok tesekkurler suan 1 saatır peak garage serdar beyle gorusdum oda bana bu ıse gırmekdendense k20 getırelım dedı cok guzelde fıyat konuusunda fıkrını aldım sanırsam peak ısı olur gıbı gozukuyo anladıgım kadarı ıle

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor aks yürüyen elektrik tesisatı sanzıman ve bütün lazım olan parcaları 4 veya 6 lira veriyosun ölemi cok iyi .200 liraya motor işletiyosun bravo onu bidaha araştır derim.biz yeni sorduk sitede ibrahim arkadasa yada nizam olması lazım 3 milyar gibi bi rakam verdi yanılmıyosam.sunrooflu abs airbagli 14 üde 12 liraya buldun orjinal hatasız boyasız odahada güzel.motor işçiliğine para vermiycen süper.elektrik tesisatıda 400 milyon sen bunları bu paralara yap bide garaj ac endine paranın gözüne vurursun.tamam en fazla 26 dedin hadi bizde inandık peki tayyarı nasıl geçicen.?filtre eksoz headers nerde yay amortisör nerde.?piston egzantrik beyin yazılım nerde
    motor işletme rakamını veren kişi biraz uçmuş dostum.projesi zaten 200-250 lira.ek1,ruhsat,tüv toplasan 500-600 lira yapar
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniksler yaptı sor bi istersen veya ibrahim nzm nickli arkadaslara sorabilirsin

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniksler yaptı sor bi istersen veya ibrahim nzm nickli arkadaslara sorabilirsin
    neyi sorayım bende yaptım
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)