User Tag List

Sayfa 243/969 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
18400 sonuçtan 4.599 ile 4.617 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Toul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devilboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynıydı

alan arkadaşıda yakmışlar duyduğum kadarıyla onuda kandırmışlar
    Birader aracın sahibi benim beni kandıran yakan yok.. kaza olabilecek şeyler yaşanılabilecek şeyler.. bilmeden de böyle tabirler kullanma ayip tamam mı güzel kardeşim..

beni kandıracak adamlar kim ? Mustafa papuccuer mi ? burhan koçman mı ? tuncay karadağ mı ? birader bu arabanın herşeyi ile kabullendim ailemde biliyor... burda bişeyleri ifade ederken kimse ye incinmicek hitapler etsen iyi olur... allah kimsenin başına getirmesin kötü bi durum ama olabilecek şeyler, hayat bu hergün laylaylom bişeylerin kanaatına varamazsın.. ben bu arabayı alırken Üstüne basa basa Mustafa Papuccuer yani arkadaşım arabay'la kaza yapan arkadaşım doğru doğru herşeyi anlattı.. ayip burda kimsenin arabasına lekemeye gerek yok oldugun oturdugun yerden de oraya buraya laf atmanın alemi yok.. fazla derinlere detaya girmiyorum çünkü girecegim nokta zamanını bekliyorum.

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E.ORANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 mılyar yapcak kadar deıldır herhalde..
    değil tabiki neden sordun

ozalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mstpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tek tek benden sora ki sahiplerinin de telefon numaralarını verebilirim ama bu olay arac sahibini bayagı kızdırdı kimse kimseye zorla araba satmıor
    mustafa kardeşim bizde kimseden zorla araba almıyoruz tolgayla konuştuk rakamda anlaşıldı .. seninlede 1 saate yakın telefonda konuştuk tolgaylada konuştuk.. herkez arabanın iyi taraflarından bahsetti kimse kazada meydana gelen durumdan bahsetmedi ..yok dc sport yok v2 flitre sen bana arabanın yanlış yerlerini anlatmışın .. kimse yanlış anlamasın ben bu arabayı aldıktan sonra bu mevzular patlak verseydi çok daha değişik olurdu vadeli alıyozda.. dut yaprağı vermicez sonuçta ..allah çarşınızı pazar etsin
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Life is Now or Never +6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Toul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader aracın sahibi benim beni kandıran yakan yok.. kaza olabilecek şeyler yaşanılabilecek şeyler.. bilmeden de böyle tabirler kullanma ayip tamam mı güzel kardeşim..

beni kandıracak adamlar kim ? Mustafa papuccuer mi ? burhan koçman mı ? tuncay karadağ mı ? birader bu arabanın herşeyi ile kabullendim ailemde biliyor... burda bişeyleri ifade ederken kimse ye incinmicek hitapler etsen iyi olur... allah kimsenin başına getirmesin kötü bi durum ama olabilecek şeyler, hayat bu hergün laylaylom bişeylerin kanaatına varamazsın.. ben bu arabayı alırken Üstüne basa basa Mustafa Papuccuer yani arkadaşım arabay'la kaza yapan arkadaşım doğru doğru herşeyi anlattı.. ayip burda kimsenin arabasına lekemeye gerek yok oldugun oturdugun yerden de oraya buraya laf atmanın alemi yok.. fazla derinlere detaya girmiyorum çünkü girecegim nokta zamanını bekliyorum.
    sen arabayı alırken arkadaşların seni nasıl bilgilendirdiyse sende beni bilgilendircektin tolga pazarlık bitmiş hayırlı olsun demişiz gecenin 12 sinde bomba patlıyor ondan sonra sayfa sayfa yazılar yazılıyor ama ne fayda ..
    ben liseyi bitireli 15 sene oldu talebelik zamanım coktan bitti dostum .
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Life is Now or Never +6

mstpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim senet cek vs den haberim yoktu ben sana kazasını degişeni ni anlattım sana hata ve hatta oradan buraya kadar gelecen ii dusun dedim olenlerle ne alakası var adı uzerinde kaza var die kaza olalı 2 yıl olmus 3 tane el degişmiş neyse uzatmaya gerek yok ha tolgaha burhan ha ben biz biriz degişmez malımızın arkasındayız sana yalan yanlıs birsey soylenmedi
    numaram var sende hala aklına birsey geliorsa araya bilirsin ...
    kara sevda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim senet cek vs den haberim yoktu ben sana kazasını degişeni ni anlattım sana hata ve hatta oradan buraya kadar gelecen ii dusun dedim olenlerle ne alakası var adı uzerinde kaza var die kaza olalı 2 yıl olmus 3 tane el degişmiş neyse uzatmaya gerek yok ha tolgaha burhan ha ben biz biriz degişmez malımızın arkasındayız sana yalan yanlıs birsey soylenmedi
    numaram var sende hala aklına birsey geliorsa araya bilirsin ...
    pişmiş aşa su katmaya gerek yok kendinizi benim yerime koyun malınızın hayrını görün..
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Life is Now or Never +6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadasım pişmiş pişmemiş ben anlamam ama kimse bilip bilmeden laf konusmasın derdi sorunu olan ckinmeden arar ...
    kara sevda

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dukkanım belli gevezelik yapmasın kimse beklemeye gerek yok kardes tlfla aradın adam gibi konustun burda ters konusma!! neyse o söylendi kımse totosundan bise uydurmadı herkesin isi gucu rast gelsın
    PROJECT 01

hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah şu ara fiyatlar fena.bende satsammı ki.yoksa 1-2 sene sonra daha mı değerlenir
    SONGÜR GARAGE

CTR Turbo Type-R

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dukkanım belli gevezelik yapmasın kimse beklemeye gerek yok kardes tlfla aradın adam gibi konustun burda ters konusma!! neyse o söylendi kımse totosundan bise uydurmadı herkesin isi gucu rast gelsın
    hayırdır .. celallendin birden ben seninlemi konuştum telefonda tanıtırmısın kendini ..
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Life is Now or Never +6

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıze daha komık bır sey soyleyım benıde cok kısı aradı yaklasık 1 ay 6 gun once kendı vtı aracımla ankarada kaza yaptım aracımdan sag cıkdım bırısı nasıl oluyosa daha kazayı yaptım hastaneden cıkmadan cıkmadan benden oncekı sahıplerıne haber verıp olay konusunda bılgısı olmadan yalan yanlıs bılgılerle burda yazmıs cızmıs ısde makaslar atıyomus gazlıyomus otobusun kamyonun altına gırmıs ben bunları duydugumda cok 3 hafta gecmısdı amca oglum bana duyurmadan arabayı toplamayı olamdı 1.4 is alıp motor sajumanı aktarmak ıcın burda bılgı almıs ama ben 3 hafta sonra netde gecmıskı yazıları okurken cok uzuldum BEYLER KENDINIZE GELIN KAZADAN BAHSEDIYORUZ SIZE YAPTIGINIZ IFTIRA ATILMASINI ISDEMEZ ISENIZ KIMSEYEDE ATMAYIN ..............Ben ıyı nıyetle arkamdan gelen araca yol verdım saga cekıldım onumde kamyon varken sagdaı bozulus otobusu goremedıgım ıcın 5 metre onumde farkedıp bozulmus ne reflektor ne ısaret levhası nede ısıklandırma koymamıs olmasına ragmen cabalarımla verılmıs sakadakamla kurtuldum sayet dırek vursaydım otobusun tamponu on cama kadar sılme gelıyodu...!!! basınıza gelırse anlarsınız ben kaza yaptıgım aracı butun vti arkadaslar arıyor farkıdnayım toplayıp bırıne satmak amacındalar ben her arıyana dıyorum ben yaptırıp satmam vebalınede karısamam aracımın 4de 3 salam.... sunu unutmayın sıze ve sewdıklerınıze yapılmasını ısdemedıgınız davranısları rant saglamak pıyasayı yapmak sewdıklerınınz araclarının fıyat yukseltmesı ıcın bu davranıslara gırmeyın ayıp oluyor artık ......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıze daha komık bır sey soyleyım benıde cok kısı aradı yaklasık 1 ay 6 gun once kendı vtı aracımla ankarada kaza yaptım aracımdan sag cıkdım bırısı nasıl oluyosa daha kazayı yaptım hastaneden cıkmadan cıkmadan benden oncekı sahıplerıne haber verıp olay konusunda bılgısı olmadan yalan yanlıs bılgılerle burda yazmıs cızmıs ısde makaslar atıyomus gazlıyomus otobusun kamyonun altına gırmıs ben bunları duydugumda cok 3 hafta gecmısdı amca oglum bana duyurmadan arabayı toplamayı olamdı 1.4 is alıp motor sajumanı aktarmak ıcın burda bılgı almıs ama ben 3 hafta sonra netde gecmıskı yazıları okurken cok uzuldum BEYLER KENDINIZE GELIN KAZADAN BAHSEDIYORUZ SIZE YAPTIGINIZ IFTIRA ATILMASINI ISDEMEZ ISENIZ KIMSEYEDE ATMAYIN ..............Ben ıyı nıyetle arkamdan gelen araca yol verdım saga cekıldım onumde kamyon varken sagdaı bozulus otobusu goremedıgım ıcın 5 metre onumde farkedıp bozulmus ne reflektor ne ısaret levhası nede ısıklandırma koymamıs olmasına ragmen cabalarımla verılmıs sakadakamla kurtuldum sayet dırek vursaydım otobusun tamponu on cama kadar sılme gelıyodu...!!! basınıza gelırse anlarsınız ben kaza yaptıgım aracı butun vti arkadaslar arıyor farkıdnayım toplayıp bırıne satmak amacındalar ben her arıyana dıyorum ben yaptırıp satmam vebalınede karısamam aracımın 4de 3 salam.... sunu unutmayın sıze ve sewdıklerınıze yapılmasını ısdemedıgınız davranısları rant saglamak pıyasayı yapmak sewdıklerınınz araclarının fıyat yukseltmesı ıcın bu davranıslara gırmeyın ayıp oluyor artık ......
    valla kardesim bende sabaha kadar hastanede yattım ama hastane onune gelen arkadaslar vay araba sole oldu 5 lira verek 6 lira verek diye seyler duydum ama kimseye de yar olmadı allah bu kendi baslarına da kaza verdi ama biz hiçbirzaman kimsenin 5 kurusluk malına 1 kurus vermedik vermeyizde allaha cok sukur su an herkesin ne mal oldugunu cok ii bilioruz bu arabada satılsın satılmasın arkadasım ın umrunda diil birkac eksigi var halen goz alıcı bir arac ....
    kara sevda

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardesim bende sabaha kadar hastanede yattım ama hastane onune gelen arkadaslar vay araba sole oldu 5 lira verek 6 lira verek diye seyler duydum ama kimseye de yar olmadı allah bu kendi baslarına da kaza verdi ama biz hiçbirzaman kimsenin 5 kurusluk malına 1 kurus vermedik vermeyizde allaha cok sukur su an herkesin ne mal oldugunu cok ii bilioruz bu arabada satılsın satılmasın arkadasım ın umrunda diil birkac eksigi var halen goz alıcı bir arac ....
    oyle oyle ben ladım ustamın dukkanına goturdum bır pıyasa yapmalar keske ısdeınternete vermeseydın onu yapmasaydın bunu yapmasaydın mal benım malım kardes kalkmıs 6 lıradan fazla etmez ven 6 7 bın sana kadar kırıcıya goturum motor sajumanı koyar parcalarım kasayıda benzın doker yakarım gene satmam sankı ben bılmıyorum tek tek parcaların kac paraya gıttıgını hayatımızda ılk defa vtecbınıyoruz ben arabayı parcalar satarım 15 mılyara gelır bana hıcde sorun olmaz acık konusayımda her parcasını ısdıyen var ama BURDAKI ARKADASLARIN ARALARINDA KULIS YAPIP SEN ISDE 6 LIRAYA AL 4 LIRA MASRAF ET 18 19 SATARSIN DUSUNCELERINI DUSENEN O GUZEL ZEKALARININ AYNISINDAN ALLAH BIZLERE NASIP ETMIS AMA SUNU BILINKI BIZ KIMSENIN CANINI YAKICAK IS YAPMA CABASINDA DEGILIZ NEYSE ORTADA EVET ARABA KAZALI HALDE INTERNETDE BENDEN SONRA ALANA OLURSA KIMSENIN CANINI YAKMASIN DIYE OKADAR

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır .. celallendin birden ben seninlemi konuştum telefonda tanıtırmısın kendini ..
    sana ne oluyor arkadaş onu anlamadım ????
    PROJECT 01

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siteden bi abimizdeydi ilk boyandığı zaman sonrasında bi arkadaş aldı oda siteye üye.genel olarak güzel bi araba denilebilir ama kız oğlan kız değildi hatırladığım kadarıyla
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 54211343

araç hakkında bilgisi olan varmı yandan kazası varmış kaza büyüklüğü nedir? araç pertmi ? bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
    -- Japan center --

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana ne oluyor arkadaş onu anlamadım ????
    iyilik yap denize at
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracım vt 555 aynı plaka ile yeni sahibinden satılık arkadaşlar,ilan vs yok benden 26.500 e aldı bakımlarını vs ni yaptırdı son 26.000 tl ye verecek '' abi haberin olsun istedim '' dedi...bende sizlerle paylaşayım...tüm samimiyetimle söylüyorum,kasasıyla,boyasıyla,içinin temizliğiyle,yürürüyle alanın kesinlikle pişman olmayacağı bir araçtır.keşke o kadar param olsa geri alır koyardım kenara

forumdan düşünen arkadaşlar varsa faydalansınlar isterim diye yazma gereği duydum,bilginiz olsun

bilgi almak isteyen arkadaşlar için,sahibinin ismi zeki telefonu : 530 764 29 73

-araç 98 model şu an orj 102 bin km de
    -aemv2
    -ss 4-2-1 headers,ss araboru ve ss magnum son susturucu
    -Eibach yay,koni yükseklik ve sertlik ayarlı amortisör
    -99 stoplar
    -orj plastik type-r ön ek
    -orj kol dayama
    -spoon orj. yag kapagı + radyatör kapagı
    -stoptech ön arka disk ve axis balatalar
    -aem wideband
    -exedy stage 1 organic baskı balata ( 88.000 km de değiştirmiştim ) vs vs...

bendeki 3-4 fotosunu paylaşayım...

35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)