Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63699692
Araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63699692
Araç hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
[SIGPIC][/SIGPIC]
motor nekadarda pis
www.honda-tech.com
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
sedan vti aramaya dewam![]()
sahibinden de bulunan butun aracları neredeyse tek tek sabahtan aksama kadar aradım inceledim bu zamanda alıcaksan motoru bitik alıp kendin yapıcaksın hic ugrasmıcaksın bu nedir ya 25 binliraya vtimi olurmus el insaf bi mantıklı düsünün :S
SEDAN RED VTİ
iyi ki trabzon plakalı degilrakam 67 olurdu
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 35.575 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 63483685
Sahibinden balon pazar. Bende aracımı satarken millet gibi uçtum kaçtım telefonuma 2 ay çağrı bile atan olmadıDaha sonra hak ettiği değere düşürdüm 3. gün aldılar gittiler aracı. Ciddi satıcıların araçları tutulan bir modelse ve ederi isteniyorsa bir en fazla iki haftada gidiyor.Ben 1 aydır aynı vti ilanlarına bakmaktan sıkıldım. Ne fiyat düşüyo ne satılıyor nede aracı satmaktan vazgeçiliyor. Yeni bir ilan, listede farklı bir vti görünce sevindirik oluyorum
. 2 ay önce bir tanıdığım 20 bin tl'ye 3 parça boyalı değişensiz hiçbir modifikasyon görmemiş leylek gibi Sedan Vti aldı maşallah. Fakat internet piyasasında o fiyatlara ies bile zor verir oldu insanlar...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)