bu iki aracı bir sorgularmısınız arkadaşlar ?
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 63140876
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 61294034
ilk ilanı geeeeççç sorma bile.
2. ilan daha makul en azından bilindik bir araba eski sahibi yakın arkadasım ondan oncekı eskı sahıbıde sword murat abı tanır, onunla ırtıbata gec. fena araba degıl ilgilenilebilir![]()
ilk ilanı bastan sword murat abının aracı sandımda degılmısbu baskaymıs 2.nasıl acaba ya kaza durumu falan sormak lazım
99 olanı sevtaş hondada bizzat gözümün önünde yapıldı boyası 3-4 aylık tavanda boya yok. iç döşemeleri olsun bakalitler herşeyiyle kusursuz. içi çok temiz. yürürü gayet düzgün alt takımı düzgün motor yeni yapıldı. bütün parçalarıyla orjinal toplandı. benim ustamın arabasıydı kendisi topladı. sonra satıldı. alan arkadaşta şimdi satıyor demekki
çarık çürük yoktu en son bi görülebilir esasen.
Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 22.777 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 65237970
beyler bu araca bır bakarmısınız nedir ne degıldır ?
Murat hala bulamadın mı ?
hatırladıgım kadarı ıle bu yatak saran vti olması lazım bır ıns sektorundekı arkadas almısdı satan adam ya hararet sorunu yada yatak sarmıs conta yakdıgı ıcın soyledemen satmıs ordan hatırlıyorum bır zamanlar 25 lıralarda ıdı fıyatı hatta vtec kontrol falan vardı gogus turuncu serıtlı
ama ıftıra olamsın kardesım ıcın gorsem soylerdım aracın yanlıs anlasılmasın tabıkı ama sanırsam conta yakmıstı motor yapımus falan demısdı
Aracı tanıyan bilen varmı arkadaşlar?
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)