User Tag List

Sayfa 353/969 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
18400 sonuçtan 6.689 ile 6.707 arası

Konu: VTi Sorgulamaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah sana katılıyorum, bende sana şunu söylemek istiyorum videodaki gibi "beyin bedava" vtec gti vs vs ne arabaysa ne malsa ne mülkse, bu işi profesyonelce yapan bi yere baktır. bu kadar basit.

vtec mi alacaksın, kafanda elediğin 3-5 arabadan 1 tanesimi kaldı kıy parana yaptır ekspertiz servise kafan rahat etsin, yaptırdığın ekspertizde sorun çıktığında karşında muhattab bulursun. kovalanmış köpek gibi kuyruğunu kıstırıp kalmazsın ortada. denklem basit bak,beğen,bilgi al, ekspertiz yaptır, al

Eyvallah bu topic süper vtecler konusunda antalyadan, ankaradan istanbuldan izmirden gerçekten çok güzel bilgiler geliyor hepimiz öğreniyoruz biliyoruz. ama piyasa techturkeyden ibaret değil ne arabalar gelip geçiyor. Fotosunu koyduğum aracın şuanki sahibini tanımıyorum. dipnot düşeyim.
    bende teg varken bi arabaya nieytlenmiştim, çiçek biliyorum aracı, hepte savunmuşumdur, nasip olmadı o zaman, burdan öğrendim ki 2airbag açmış tekerlek kopmuş filan. hatta geçen sayfalarda konusu var. yeni öğrendim yani bende. iyi ki de olmamış herşeyde bir hayır var derler ya. çok doğru.

arkadaşım aldı aracı,onda araba, söylemiyorum ama böyle böyleymiş diye.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende teg varken bi arabaya nieytlenmiştim, çiçek biliyorum aracı, hepte savunmuşumdur, nasip olmadı o zaman, burdan öğrendim ki 2airbag açmış tekerlek kopmuş filan. hatta geçen sayfalarda konusu var. yeni öğrendim yani bende. iyi ki de olmamış herşeyde bir hayır var derler ya. çok doğru.

arkadaşım aldı aracı,onda araba, söylemiyorum ama böyle böyleymiş diye.
    işte benimde anlattığım noktada buluştuk seninle sen kötümüsün şimdi? bence değilsin. para bağlayan arkadaşın bakacaktı baktıracaktı. şimdi söyleyince dünyanın en kötü insanı ilan edecektir seni. o yüzden sende benim gibi yap yeminli ol görme duyma bilme insanlar nasıl mutlu hissediyorlarsa kendilerini öyle yaşasınlar. yıllarca hep kötü polis oldum artık 3 maymun modelindeyim, artık daha mutluyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte benimde anlattığım noktada buluştuk seninle sen kötümüsün şimdi? bence değilsin. para bağlayan arkadaşın bakacaktı baktıracaktı. şimdi söyleyince dünyanın en kötü insanı ilan edecektir seni. o yüzden sende benim gibi yap yeminli ol görme duyma bilme insanlar nasıl mutlu hissediyorlarsa kendilerini öyle yaşasınlar. yıllarca hep kötü polis oldum artık 3 maymun modelindeyim, artık daha mutluyum
    söylemem zaten cünkü beni de arabayı alan arkadaşım tanıştırmıştı yani o baya samimi idi onla. göstermedi bile aracı o derece samimi.

babamın oğlundan alsam araştırırım arkadaşlara tavsiye.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söylemem zaten cünkü beni de arabayı alan arkadaşım tanıştırmıştı yani o baya samimi idi onla. göstermedi bile aracı o derece samimi.

babamın oğlundan alsam araştırırım arkadaşlara tavsiye.
    kendi arabamı kendime satsam baktırırım maalesef öyle bir devirde yaşıyoruz. yıllardır 2. el araç alım satımı ile uğraşıyorum 5.5 senedir kurumsal bir firmada çalışıyorum amiyane tabirle "piyasa" gerçekten dahada kötüleşiyor, 27 yıldır kendi markası altında sürekli liderliğe oynayan bir firmada çalışıyorum ve o firma çatısı altında araba satarken verdiğim garantiler vsvs ler bile alıcı kişileri şüphelerinden arındıramıyor, gelen sorular ve tepkiler piyasanın ne kadar rezalet durumda olduğunuda sergiliyor.

o yüzden resmi bi kimliği olmayan bir yere kontrol ettirmeden araba alınmaz.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fümeye benzer kırmızı sedan vardı eski arkadaşım 80 bin kmlerdeyken kaza yapmıştı bakırköy sahilde, sigortadan biri alıp 1.6 ies önü kesip koymuşlardı komple bakınca çiçek gibi duruyordu araba

neler neler topluyor bizim ustalar sanayilerde

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cana bişey gelmemesi sevindirici. Cidden çok kötü olmuş tavan bile katlanmış.
    Verilmiş sadakası varmış.

Valla bu tip arabaları toplayıpta, kazasız diyip insanları Allah'a havale ediyorum.
    Ayrıca, arabam çiçek diyipte, insanları km'lerce uzaktan gelip arabasına baktıran, fakat arabanın kötü olduğunu kendi bile bile, bakmaya gelen insanların karşısında yüzü bile kızarmayan insanlarıda ayrıca Allah islah etsin.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu fümeye benzer kırmızı sedan vardı eski arkadaşım 80 bin kmlerdeyken kaza yapmıştı bakırköy sahilde, sigortadan biri alıp 1.6 ies önü kesip koymuşlardı komple bakınca çiçek gibi duruyordu araba

neler neler topluyor bizim ustalar sanayilerde
    kimse arabalara kızmasın bizim ustalarımız başarılı hakkatten ama o arabayı bi adam yürür halde toplayabiliyorsa o araba artık çiçektir, dalından kopmuş o ayrı bi mesele
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kazalı arabayı toplayan ustaya nobel odulu verılmelı bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben vtecımı satarken sadece komple boya var dıye bılıyordum ve aldıgım zamanda 50 tane ustaya gostermıstım...arabayı satacagım zaman bakan usta emın degılım ama kaput degısmıs olabılır dedı yerın dıbıne gırdım...hemen fıyatı bıraz daha ındırmıstım...mıllet cok rahat walla...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PaSHa-brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Tech servisle ne ilginiz var bilmiyorum ama keşke böle alaycı yorum yapmasaydınız. Arac sahibi yakın arkadaşım ve hala sizin müşteriniz.

Herkez kendi malından sorumludur isterse benzin döker yakar,isterse lpg takar biner.
    Ben yuzunde soyluyorum Yıgıthan ın sıkıntı yok dostum

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın sahipleri siteye üye zaten görünce yazarlar
    EkN garage

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sözkonusu patlak vti'ı hangi usta nasıl toplarsa toplasın , O araç bu halden toplandığını hertürlü belli edecektir.
    PSN:dohcvtec99

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km'leri oynanmış benzinli araç almak riskli değil mi arkadaşlar. gösterdiğiniz arabaların hepsi çok güzel hepsi standartlardan çok üstün evet ama km'leri hiç çekinceniz olmuyor mu
    açıkcası dizel araç alırken bile 150bin km çok fazla geliyor ama bu güzelim vti'ların 150bin km olanı altın değerinde
    vti'larda km çok da önemli değil mi sizce
    Sıfır almadığın,servis bakımlı olmayan hangi arabanın km si orjinal olduğunu anlarsın benim aracım 190 binde 100 bin yapsam kimse anlamaz.Zira hondanın koltukları hiç eskimiyor .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır almadığın,servis bakımlı olmayan hangi arabanın km si orjinal olduğunu anlarsın benim aracım 190 binde 100 bin yapsam kimse anlamaz.Zira hondanın koltukları hiç eskimiyor .
    diresiyon simidi ve vites topuzu eskiyor 190000i 160000 yapsan belki ama bence 100000 anlaşılabilir
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zaten bilenler hatırlayanlar çıkacaktır, ben daha yorum yapmam, bu araba yürüyor şuan, tek bildiğim sahibi siteye üye değil.
    vayy gs vtec bu hale gelmeden önce bınmışllıım var emrenın aracıydı
    köprüden cıkınca kadıkoy hasanpaşaya gıden yolda yapmıştı kazayı...

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyur burdan yak
    Peugeot Sport

orfozvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pug07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadaşım araca yakından bakma imkanım Olmuştu.İzmit ten kalkıp heyecan RIP ın yanına gittim çünkü fotoğraflarda beni çok çok etkilemiş ve alabileceğim araba olarak düşünmüştüm.Araçı incelediğimde öncelikle araba nın komple boyanmış kapı eşikleri arabanın boyasına göre sarımsı bi renkte göze hoş gelmeyecek kadar dikkat çekltiğini gördüm vites topuzu nun ve arka küllüğün olmayışı beni arabadan soğutmaya yetmişti bagajı açtığımda macun çatlakları gözüme çarpınca iyicene yıkılmıştım üzülmüştüm motoru açtığımda motorun yeni yıkanmış olduğunu gördüm ve içime şüphe düştü acaba yağ kaçaklarımı gizlenmeye çalışılmıştı sorunu aklıma getirmeden yapamadım.Araçta beni etkileyen tek şey egzoz olmuştu airmas egzoz sesi hale kulaklarımdadır. Tabi ki bunlar benim gözlemlerim arabadan sıradan bi insan kadar anlarım.Ama arkadaşlar beni en çok üzen noktaysa şahin arkadaşımız davranışları ve tavırları olmuştu.İzmitten çıkarken tek bildiğim şey Vites topuzunun ve aracın komple boyalı olduğu idi tabiki birde aracın fiyatı idi 25 binlira die gittiğim araç bi anda 27100 lira olmuş ve son fiyat olarak düz denmiş 25 binlira die algıladığım rakamı 27 binlira die duyunca gerçekten sinirlenmiştim ve kırıcı olmamak hiç bir yorum yapmadan terk ettim aracı ...Kimse yanlış anlamsın beni bu yaşadığım olay beni vtı lardan soğutmaya yetmişti bu işi ticarete dökmüş insanlara sitem yapmadan geçemeyeceğim..

vtı hak eden insanlarda olmalıdır. VTI aşktır evlattır yaşam tarzıdır diyorum ve yazıma son veriyorum....Umarım kimseye kırıcı olmadan içimdekileri sizlere aks etmişimdir arkdaşlarım......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vayy gs vtec bu hale gelmeden önce bınmışllıım var emrenın aracıydı
    köprüden cıkınca kadıkoy hasanpaşaya gıden yolda yapmıştı kazayı...
    ahahahah naptın mudur ya adam kac sayfa soylemeyecegım dedı sen dırek kamyonla gırdın cam ormanınaD

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)