hımm o zaman eski zsdir kesin beyaz spoonlar var çünkü
Beyler çok acil olup güzel fiyata verilecek araba bizim imhotepin arabası
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 69611334
Üstad aracın üzerinde rehin var,ve diğer hacizli alacaklılar aracı kim sattırırsa sattırsın araç yeni sahibine geçtiği zaman arabanın ihale olduğu para ilk önce rehin alacaklısına gider o borcu kapatmaya yetmezse olay orda biter diğer bütün hacizler araç yeni sahibine tescil olduğunda silinir.Yeni sahibi arabayı tertemiz alır ister plakayı değiştirir ister değiştirmeden devam eder.Şayet ihale bedeli rehin alacağını kapatır üzerinede para artarsa onlarda rehin alacaklısından sonra aracın üzerine ilk haciz koyandan itibaren sona doğru borç miktarına göre paylaştırılır. Uzun lafın kısası aracın ihale edilmesi lazım ihale edildiği zaman gidip alabilirsiniz tek yapmanız gereken satışa iştirak etmek sonrasında tescil yaptırıp keyfinize bakmak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9611334/detay/
arac benım saglık sorunları nedeniyle acil satmam lazım
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bi arkadaşa düşünüyoruz murat.
bana zaten gelmez bilirsin hb araba işimi görmez sevmiyorumda.
bide vtec zamanımz gelmedi ailesel kullanım var lpgsizde olmaz
aklına yatıyorsa murat bu arabayı bi araştır derim belki cok uyguna gelir
bide iesi sattıgına pişmanmısın anlat bakalım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aracın sizin oldugunuzu bılıyorum abi özelden pm attım..
anladım tahmin ettim arkadaşa olucağını,bende sedan istiyorumda buda olabilir aslında biraz teferruatlı sadece belkıde uyguna gelır tabiki
ies i sattıgıma pişman değilim ya on numara arabaydı yavru vtec hesabı hevesımı almıstım zaten ondan hedef büyüttük sadece şimdi olsun gene sürerim iesi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)