KOM'u biliyorum fabrikasyon klimasızdı.
Honda Civic 1.4i S 1996 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 69855687
Vti degil ama 1.4 is ,samsunlu olan arkadaşlar var mı aramızda bu aracı bilen ya da gören ?
imzasız..
bu rengı gorunce mor plakalı vtec aklıma geldı bılenler vardır sanırım![]()
Time is money time is power!!
96 klimasız vti, Türkiye'ye 3 tane geldi diye biliyorum.
ayrıca 97 1.4 civicler var 97 hp fabrikasyon
Seyyar Tayyar
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 68204262
arac hakkında bilgisi olan var mı arkadaslar
vti aranıyor günceli
klimasız vtı var diye biliyorum özgür abinin dediği gibide ne tesisat var nede düğme klima namına hiç bir sey yok bıldıgım gördüğüm 2 araç var KOM vtı MUU vtı..
aynen burak.
emin olmadan yazmam zaten fabrikasyon yok diye. karsımdakini kandırma gibi bir dusuncem hiç olmadı. çok sukur 3 kurusa tamah etmem sozumun her zaman arkasındayım![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Araç bizim mahallemizde sesi tüplü olmasına rağmen yinede güzel geliyordu . Sahibini tanırım . Resimlerde de son 2 resim evinin önü zaten bizim oturduğumuz yer . Araç dıştan güzel görünüyor gidişi hakkında birşey diyemem fakat sahibi temiz araç alır . Bundan önceki araçlarıda temizdi alıp 2-3 ay kullanıp satan biri .
Vay amake tuplu 1.4 yakinda vti parasi ederse kimsenin zoruna gitmesin. vti 30 da eder
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)