sahibi siteye üye AT vti'ın. gerekli bilgiyi verir heralde görünce
sahibi siteye üye AT vti'ın. gerekli bilgiyi verir heralde görünce
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Allah razı olsun, işi bilen adam belli oluyor.Öncelikle şunu söyleyim foto işinden anlamadığımız için aracım olduğundan çok kötü çıkıyor fotolarda. Millet görmeden etmeden İNSANIN TADINI KAÇIRACAK ŞEKİLDE fiyat kırıp, ölücülük yapıyorlar. Bu durumdan ve insanlarla uğraşmaktan sıkıldığım için ilanı kaldırdım. Arabadan gerçekten anlayan, değişensiz ve dolu araba isteyenler bana ulaşıp temiz vtec alır.
Tekrar teşekkürler.
VTH vtec gerçekten gördüğüm en temiz nadir kalan vteclerden birisi. CGTY kardeşimle aracı vtec konusunda duayen olmuş birisinin referansıyla aldık araç ilanda dahi yoktu. satmak gibi bir acelemiz yok araçtan çok memnunuz orjinalliğinin yanı sıra ekstraları yeter.. hayalinde aklında hep temiz bir vtece binmek düşüncesi olan herkese Allah böyle temiz bir araba nasip eder inşAllah
numaramı pm atıyorum abi
Temız duzgun vti arayanlar bence daha dusunmeyın pıyasada pek araba kalmadı Vth guzel arabadır
gelın baktırın bının kullanın zaten az cok arabadan anlıyorsanız solugu noterde alırsınız![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
SIMDI TRABZONDAKI KIRMIZI VTI A ACIKLAMA GETIREYIM....arabayı dıyarbakırdan konya ya bu sekılde aldık....
ve aracın 98 kasa oldugu halde 99 cevrılmesı sonra ufak bı kazadan dolayı tekrar 98 kasaya cevrıldıgını ogrendık .. aracı ıyıce gosterttık saselerınde ve dıreklerınde herhangı bı sorun yoktu ama 2 camurluk kabut ve panel 98 ve 99 arasında gıdıp gelmısaracın hıc bı sesı veya ıcınde yıpranması yoktu ama kıllık olcak ya aracın gogusu yamuk duruyordu bı kapı tarafına 2 parmak ve dıger kapı tarafınada yarım parmak gırmıyordu gosterdık kaportadan gogusten olmadıgını ogrendık....aracda tavanda boya yok dedıler gunes yanıgından dolayı orjınalı kacmasın dıe boyatmadım demıslerdı ıcımıze kurt dustu folyoyu sokturduk ve kabut gercektende gunes yanıgı oldugunu gorduk tekrar folyo kaplattık...aracdakı mekanık tek arıza typer haders ı vardı ve sensor arızası vardı ...arada vtec gec gelıyordu yanı ...
dedık toplayalım ve bınelım araca eksılerı gıderdık ve bu hale getırdık
bu hale getırdık ve aılevı sebeblerden dolayı aracı sattık trabzona ...trabzondakı arkadasın kaza yaptıgını duyduk ama cıddı bı kazası oldugunu duymadık.....
3 sene önce bana alıcaktık, araç küçükyalıdayken..
bindik inceledik gazladık vs. gidişi güzeldi fakat içi hoşuma gitmemişti.
sahibi ozmn 20 istemişti ben 19 vermiştim.
ağır kazası yok diye biliyorum, ön düzgündü birşey olmadıysa..
fakat o paralara sedan daha düzgün araçlar alınır..
yada kayserideki eski AH vteci düşünün.
genel durumu iyidir, fazla sıkıntı yok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)