orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı 2003 typar lazımmı 32000 TL orjinal. Başkanım adanaya gitmiyormusun
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı 2003 typar lazımmı 32000 TL orjinal. Takaslarız
Bu araç nasldr bilen var mı Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100462206
http://www.isteataturk.com/
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Bu araç nasldr bilen var mı Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 100462206 onceki sayfalarda sorgunlanmıştı 21-22 bin gibi bi fiyata satıldı ertesi günü tekrar ilanı verdiler
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 101514278 Geçmişi beli yürürü düzgün kasa motor olarak çok diri ciddi olarak vti düşünenler kaçırmasın araç bizde
.
yok mu 22 23 e sedan duzgun acaba.su beyaz a aklım tkaıldı nasıl acaba kasa yuruyen fln
seni geciyormu başkan EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 24.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 101514278 Geçmişi beli yürürü düzgün kasa motor olarak çok diri ciddi olarak vti düşünenler kaçırmasın araç bizde
DRİLL Dr.Ecu
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı seni geciyormu başkan Beni geçerse alcanmı
başkan konyadaki aracda gözüm var. nasip olursa onu alıcam. EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Beni geçerse alcanmı
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı başkan konyadaki aracda gözüm var. nasip olursa onu alıcam. Onunla beni geçemezsin
Başkan senden bana rakip bendende sana rakip olmaz bunu bildiğim için sıkıntı yok EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Onunla beni geçemezsin
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Başkan senden bana rakip bendende sana rakip olmaz bunu bildiğim için sıkıntı yok Rakıların hesabi için çeviririz bir tur
ok sıkıntı yok daha iyi olur EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Rakıların hesabi için çeviririz bir tur
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı ok sıkıntı yok daha iyi olur Hafta sonu ekip yine AŞ deydik vtec shov vardı 5 vtec 1 integra 1 crx
EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Hafta sonu ekip yine AŞ deydik vtec shov vardı 5 vtec 1 integra 1 crx 5 fitiay vardı ama 5'ide MAŞALLAH ciğerliydi başkanım sezonu güzel kapattık kısa öz
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı 5 fitiay vardı ama 5'ide MAŞALLAH ciğerliydi başkanım sezonu güzel kapattık kısa öz Başkanım bütün vti ler hızlanmış gerçekten maşallah
EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Başkanım bütün vti ler hızlanmış gerçekten maşallah + dc_ciğersiz rex' te ciğerlenmiş sarı integranın MAŞALLAH'ı vardı başkanım
ayıp ayıp metin başkan aşkolsun sana.
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı ayıp ayıp metin başkan aşkolsun sana. başkan sen flimlerin başrol oyuncusu olduğun için seni çağırmadık yaw
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları