gecenlerde başka bır sehırden gelen 2 tane vti ile denedim arabama aşık oldum açıkcası
Orası kesin Mertcan bende çok gördüm dediğin gibi yürüdüğünü zanneden çok var.
90 hp arabadan inip ona binince gittiğini zannediyorlar. ama el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu değirmen taşı sanırmış misali durum bir garip olabiliyor.
arakadaşlar merhabalar bir sorum olacak kasası temiz ve motoru honda servisinde orjinal parçaları ile ( faturalı ) sıfırdan yapılmış bir hondanın motorunda çıkabilecek sorunlar ne olmalı yada böyle bir araçta neye dikkat edilmelidir...
teşekkürler ...
Daha ne sorun bekliyorsun arabada, baştan yaratılmış serviste...servis ile konuş garantide veriyorlarsa düşünmeden alabilirsin bence...
Bos muhabbette 2 -3 tane adam ustunuze yok
Ozaman seninki yurumuyor ha kardesim ak yuruyor sadece
yok abı nevzat amcannkıde yuruyo
millet sadece ataşehire odaklandıgı ıcın ordakı aracları yuruyo sanıyor.
avrupa yakası trakya ya dogru sıkıyor. ama reklamları yok işte
yok abı nevzat amcannkıde yuruyo
millet sadece ataşehire odaklandıgı ıcın ordakı aracları yuruyo sanıyor.
avrupa yakası trakya ya dogru sıkıyor. ama reklamları yok işte
Avrupa yakası daha kalabalık oluyor...ama mekan sıkıntınız var...VTI lar hatta hondaların hepsi candır...yürüyor yürümüyor boş muhabbete gerek yok ve neredeyse ayrımcılık olacak anadolu/avrupa yakası olarak...boşa kalplerinizi kırmayın arkadaşlar...
Avrupa yakası daha kalabalık oluyor...ama mekan sıkıntınız var...VTI lar hatta hondaların hepsi candır...yürüyor yürümüyor boş muhabbete gerek yok ve neredeyse ayrımcılık olacak anadolu/avrupa yakası olarak...boşa kalplerinizi kırmayın arkadaşlar...
senin gibi dusnuyorum abi olumsz bı durum yok
teskocuu arkads demıs ya yürümeyenler merter e diye, saglam araclr gelıyo turbolu larda dahil, neye istinaden bunu söyledi acaba