evet abi senin arac sözümü unutmadım izmirde bizi misafir ettin yemegimizi yedirdin bizi hiç kırmadın herşey için cok tşk edrm cok memnunum araçtan henüz 106 gti ve vti cıkmadı cogu 306 gti yı yüklü 106 sı olan arkim bile arkadan stoplarımı izldi toplantıda 27 verdiler saolsunlar aracımı cok seviyorum önümüzdeki hafta bakıma gircek radar hondada araç hakkını veriyo bizimde vermemiz lazım tekrarr tşk edrm tuncer abi abine slmlar
aleyküm selam mustafa rica ederim nedemek, o araca ne istesen hakkı kardeşim nadir çünkü öyle düzgün araba artık piyasada değerini bil valla. Ama bi gün geri alabilirim haberin ola söz verdin çünkü
aleyküm selam mustafa rica ederim nedemek, o araca ne istesen hakkı kardeşim nadir çünkü öyle düzgün araba artık piyasada değerini bil valla. Ama bi gün geri alabilirim haberin ola söz verdin çünkü
tşk edrm tuncer abi sadece ben diyil herkez hasta burda araca artık hiç bir vti gözümde yok sahibindene girip ölesine bakmak bile içimden gelmiyo sesi bambaşka abi ya resmen F1
tşk edrm tuncer abi sadece ben diyil herkez hasta burda araca artık hiç bir vti gözümde yok sahibindene girip ölesine bakmak bile içimden gelmiyo sesi bambaşka abi ya resmen F1
sana bindiklerimi saymam için tanımam lazım tanımam içinde makinan olması lazım varsa getir hangimizin daha cok bindigini tüm herkez bilsin sadece sen diyil
sana bindiklerimi saymam için tanımam lazım tanımam içinde makinan olması lazım varsa getir hangimizin daha cok bindigini tüm herkez bilsin sadece sen diyil
neyse bişeyler yazıcaktımda bende kalsın kardeşim
hasana sedata falan sor onlar tanıyo beni. ben onu kötü amaçlı yazmadım araçların sahibini tanıyorum ama bu sitede böyle yazarsan salça olurlar sana
Yok başkanım yaa öyle bir iddeamız yok
En tehlikeli orhan başkandır Kinder yumurta gibi daha çözemedik
Orhan başkan SC'li yor aracını herhalde mcey arkadaşı rol'e çağırıyor yani yavaş yavaş çıkıyor piyasaya orhan'ı keşke MUU vtı ı varken de tanısaydım en çok ona yanıyorum
Obey 59 DD olacaktı şimdi sende... Neyse başka fitiay ile piyasa yaparsın artık, şöyle tehlikeli olacak ama
obey napıyım yaa makinam yok benim şimdi tesisatlı en ucuzundan bmw'me gidip emir makina şarkısıyla son ses ara sokaklarda gezcem. sonrada subarunun turbosunu sökcem machine stayla